Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καστοριάς για Interreg και leader

Στην πορεία του προγράμματος Interreg αναφέρθηκε με δηλώσεις του χθες Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Καστοριάς Κώστας Λιάντσης.

Όπως είπε, συνολικά 6 προτάσεις έχουν κατατεθεί που αφορούν στον Τουρισμό, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και την πυρόσβεση και σήμερα Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου αναμένεται σε σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Για το πρόγραμμα leader ανέφερε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται από τις αρμόδιες επιτροπές η αξιολόγηση των συνολικά 31 προτάσεων που έχουν κατατεθεί. Για το θέμα των ενστάσεων που έχουν καταθέσει πρώην εργαζόμενοι του προγράμματος leader τόνισε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αναρμόδιο να συζητήσει σχετικά με το έγγραφο που απέστειλε για το θέμα το ΑΣΕΠ, αφού, όπως είπε, το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών έχει η Περιφέρεια και όχι ο Δήμος Καστοριάς.

Πηγή: news.ert.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Kala gia na klais kai na gelas tautoxrona einai h katastash!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.