Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκριές και χοροί στη Δυτική Μακεδονία


Πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλη τη Δυτική Μακεδονία. Αποκριάτικες εκδηλώσεις στα Σέρβια – Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Παιδικό πάρτι με κλόουν θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι στο Τρανόβαλτο, στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του δήμου Σερβίων – Βελβεντού. Επίσης την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι θα γίνει περιφορά του Καρνάβαλου στην πόλη των Σερβίων.

Αποκριάτικες εκδηλώσεις Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών Γρεβενών- Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Χορό μεταμφιεσμένων για τους μικρούς φίλους διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του, με μουσική, χορό, «μπουφέ» και πολλές εκπλήξεις ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμυγδαλιών Γρεβενών. Η Είσοδος είναι δωρεάν.

Ετήσιος χορός του Οικονομικού επιμελητηρίου -Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Τον ετήσιο του χορό με κοπή της βασιλόπιτας διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στην οικογενειακή ταβέρνα το «Γκλίουγκι» Κοζάνης ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.

Ετήσιος χορός του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης- Σάββατο 26 Φεβρουαρίου
Τον ετήσιο του χορό διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Κοσμοκίνηση» Κοζάνης, στις 9 το βράδυ με την ορχήστρα του ΑΛΕΞΗ ΚΑΣΙΑΡΑ ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια του χορού στις 9.45 η ώρα θα απονεμηθούν γραπτοί έπαινοι στους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση γρεβενιώτικης καταγωγής που διαμένουν στο Ν. Κοζάνης.

Ετήσιος χορός Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Ομίλου Παλαιογρατσάνου - Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Τον ετήσιο του χορό διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Μετόχι» Βελβεντού ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Παλαιογρατσάνου.

Ετήσιος χορός του Αριστοτέλη- Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Τον ετήσιο χορό του διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Κοζάνης «Αριστοτέλης», σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011 στην οικογενειακή ταβέρνα “ΚΩΣΤΑΣ“ στα Κοίλα Κοζάνης με την ορχήστρα «Τα παιδιά από τη Φλώρινα».

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 9 το βράδυ, ενώ η τιμή εισόδου είναι 15 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και ποτό.

Χορός Μεταξιωτών Κοζάνης – Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Ο ετήσιος χορός του συλλόγου Μεταξιωτών Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 9:30 το βράδυ στο οικογενειακό κέντρο «Παλάτι», με τη δημοτική ορχήστρα του Σπύρου Στραπάτσαλου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου που αρίστευσαν και οι επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2010. Επίσης τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου, θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς.

Αποκριάτικος χορός του Σωματείου Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας- Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Τον αποκριάτικο του χορό, διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου το βράδυ στο κέντρο Πολιτεία, με μουσική ορχήστρα από το Βελβεντό το Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας.

Αποκριάτικος χορός «Ρωμιοσύνης» - Σάββατο 26 Φεβρουαρίου

Το ετήσιο αποκριάτικο χορό του διοργανώνει σήμερα Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ στο Οικογενειακό Κέντρο Υδρόγειος στη Ροδιανή Κοζάνης, ο Πολιτιστικός και αθλητικός Σύλλογος Χρωμίου «Η Ρωμιοσύνη».

Αποκριάτικος χορός Κυριακή 27 Φεβρουαρίου

Το αποκριάτικο του χορό διοργανώνει αύριο Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 5.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Ιωάννου Resort ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαίδας.
Πηγή:kasmeri.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.