Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση του προέδρου της ομάδας κ. Αχιλλέα Σταμούλη στην συνέντευξη του Νίκου Καλαφάτη


Μετα τις δηλώσεις του κ. Καλαφατη νομίζω πως πρέπει να μάθετε και την άποψη μου.Μιας ο κ. Χριστοπουλος ο οποίος είναι ένας "εκλεκτός" δημοσιογράφος και προσπαθεί πάντα για το "καλό" της ομάδας μας δεν μπήκε καν στο κόπο να μάθει αν πράγματι είναι αυτή η αλήθεια.

Ήμουν εγώ που επέμενα να φέρω πίσω στην ομάδα μας τον κ .Καλαφατη , αν και πολύ που τον ήξεραν διαφωνούσαν λογω του χαρακτήρα του. Ρίσκαρα όμως και τον έφερα πίσω. Τα τελευταία χρόνια ο κ. Καλαφατης είχε πτωτική πορεία στη καριέρα του. Πέρσι είχε μισή χρονιά στην Καστοριά χωρίς πολλές προπονήσεις και μισή χρονιά στα Γιαννιτσά όπου δεν έπαιζε πάντα βασικός συν τοις άλλοις όπου και αν πήγε δεν στέριωσε πουθενά πάνω από λίγους μήνες, Αυτό ήταν το ρίσκο. Όσο καιρό ήταν στην ομάδα έκανε τα εξής παραπτώματα.

1)Πλακώθηκε στο ξύλο με τον ποδοσφαιριστή Δημητριαδη στην προπόνηση με υπαιτιότητα του.
2)1η αγων. Στο ματς με την Πενταβρυσο πιάστηκε στα χέρια με παίχτες της αντίπαλης ομάδας και μερικοί από τους δικούς μας παίχτες (ελάχιστοι ευτυχώς) είπαν '' αφήστε τον να φάει ξύλο τέτοιος που είναι. Σε εκείνο το σημείο ο διαιτητής δε του έδειξε τη κόκκινη κάρτα.
3)3η αγων. Στο παιχνίδι με τον Βατανιακο στο 0-1 και χωρίς λόγο κτυπάει αντίπαλο έξω από τη περιοχή μας και πάλι ο διαιτητής δεν του έδειξε τηΝ κόκκινη κάρτα. Από εκείνη τη στιγμή και μετά κινδυνέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι στο οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε απειληθεί καθόλου.
4)Την επομένη αγωνιστική στη Σειρήνα Γρεβενών στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πιάνετε στα χέρια με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Λιτσκα και έτσι επικράτησε σύγχυση Ο ποδοσφαιριστής Λιτσκας αποχώρησε από τα αποδυτήρια και ο προπονητής δε μπόρεσε να δώσει οδηγίες στην ομάδα.
5)5η αγων. στο παιχνίδι με τον Άρη Λοφων έπρεπε να μην χρεωθεί κανένας ποδοσφαιριστής μας με κάρτα, γιατί ήταν ένα εύκολο παιχνίδι και ακλουθούσε ένα πολύ δύσκολο με το Σβορωνο Κατερινης. ο κ. Καλαφατης ήταν πολύ προκλητικός και στο 60' οπού το σκορ ήταν 0-0 χρεώθηκε με κόκκινη κάρτα σ’ έναν αγώνα όπου ο αντίπαλος ήταν ανύπαρκτος και έτσι απουσίασε στον επόμενο αγώνα με αποτέλεσμα να χάσουμε βαθμούς.
6)Στο παιχνίδι με τα Λευκαδια αρνείται να παίξει στοπερ. Τελικά ο προπονητής τον έβαλε αμυντικό χαφ ενώ αυτός δεν ξεκόλλησε από αριστερό εξτρεμ. αμυντικά ήταν αρνητικός και έτσι χάσαμε βαθμούς.
7)Σε μια προπόνηση ο "αρχηγός" μας ο κ. ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ έκοψε την κοτσίδα του μικρού ποδοσφαιριστή μας Τομοπουλου (με ψαλίδι μπροστά σε όλους τους παίχτες).ο κ .Καλαφατης γελούσε και ειρωνευόταν για αυτό που έκανε .Η πράξη του αυτή ήταν ‘’παράδειγμα προς μίμηση για τα μικρά παιδιά" μετά από αυτό το περιστατικό το ποτήρι ξεχείλισε. το ιδιο βράδυ κάναμε έκτακτο Δ.Σ. (διοίκηση-προπονητές) και αποφασίσαμε να διώξουμε τον ποδοσφαιριστή Καλαφατη από την ομάδα, με ψήφους (7-2).δυστυχώς με δική μου πρωτοβουλία αναιρώ την απόφαση του Δ.Σ. και προσπαθώ να τους εξηγήσω πως πρέπει να μιλήσουμε μαζι του και να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά, γιατί ήξερα ότι είχε πολλά οικογενειακά προβλήματα.
8)Άλλαξε το πρόγραμμα των προπονήσεων φέρνοντας τη Δευτέρα φυσιοθεραπευτή για μασάζ την ώρα της προπόνησης χωρίς να ενημερώσει τη διοίκηση και προπονητές.
9)Στο ντέρμπι με το Πυρσό Γρεβενών τον ενημερώνουμε να είναι προσεκτικός με της κάρτες επειδή ακολουθει το ντέρμπι με την Αλεξάνδρεια. σε μια φάση στο 1o ημίχρονο βρίζει το συμπαίκτη του Τσαμτσακη με τη φράση "γ….. την παν…. σου". άλλη μια φορά το χαρίζει ο διαιτητής και του δείχνει μόνο κίτρινη κάρτα. και έτσι χάνει το ντέρμπι με την Αλεξάνδρεια στο οποίο η ομάδα χάνει. στο ημίχρονο ο καβγάς συνεχίζεται και ο κ. Καλαφατης ωρύεται στα αποδυτήρια.
10)Στο παιχνίδι με το Φουφα είχε την απαίτηση να παίξει με μια μόνο προπόνηση ολη την εβδομάδα(και αυτό επειδή επέμενα εγώ),με τη δικαιολογία ότι είχε πολύ δουλειά στο σιδεράδικο (λες και η Καστοριά είναι ομάδα β' τοπικού, λες και τον πληρώναμε να μην έρχεται προπονήσεις και να παίζει από Κυριακή σε Κυριακή.
11)Ήρθε στην επιχείρηση μου με το έτσι θέλω και μπροστά στη γυναίκα και στο 2,5 ετών παιδί μου, παρουσία διοικούντων, του προπονητή Δημήτρη Πετσωνη και θαμώνων με έβρισε και μου είπε συγκεκριμένα "που θέλεις να πλακωθούμε" φώναζε και με κατηγορούσε επειδή δεν κράτησα το λόγο μου στα συμφωνηθέντα και ότι πρώτη φορά του συμβαίνει να είναι έκτος αποστολής,(λες και δεν ξέραμε ότι πριν από λίγα χρόνια πρόεδρος-προπονητής του είχαν πει ότι ήταν το γούρι τους να μένει εκτός αποστολής για να κερδίσει η ομάδα).στα 35 μου χρόνια στα γήπεδα από μικρό παιδί 1η φορά βλέπω-ακούω ποδοσφαιριστή να θέλει να χτυπήσει τον πρόεδρο του. η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη. δεν θα ανεχτώ ξανά να ασχοληθεί κανείς με την προσωπική μου ζωή, αλλιώς θα καταφύγω σε μηνύσεις.
η συμφωνία μας ήταν 12.000 ευρώ (συν μπόνους αν η ομάδα βγει στη γ' εθνική).επίσης του κάναμε πρόταση για 5 χρόνια 60.000 ευρώ αλλά την απέρριψε.
στα τέλη Νοεμβρίου μας ανακοινώνει οτι θα αποχωρήσει για την Αυστραλία. μου ορκίστηκε ότι θα πάει για οικονομικούς λόγους ενώ αυτός είχε κλείσει ομάδα εκεί. μέχρι τότε είχε πάρει 5.800 ευρώ ήδη ήταν πληρωμένος για την μισή χρόνια η οποία τέλειωνε στις 16\01\11(ήταν πληρωμένος έναμισο μήνα μπροστά).
συν ότι είχε χάσει τη προετοιμασία επειδή είχε πρόβλημα στη μέση του για το οποίο δεν ήταν ενήμερος κανένας.
όσον αφορά τους -6 βαθμούς, όλοι ξέρουν ότι μ' αυτή την υπόθεση ασχολείται ένας εξαίρετος δικηγόρος ο κ. Χατζηιωανου.
με αποκάλεσε "σουρωμένο" σας ενημερώνω ότι έχω πιο πολλές παρουσίες εγώ σαν πρόεδρος στις προπονήσεις(ακόμα και στις πρωινές), παρά ο εν λογω "επαγγελματίας ποδοσφαιριστής"
όσες φορές κάναμε τραπέζι με την ομάδα ο εν λογω "επαγγελματίας ποδοσφαιριστής" ήταν αυτός που συνέχιζε μέχρι τις πρωινές ώρες και παρέσερνε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. ήμουν εγώ αυτός ο οποίος μαζί με τον λογιστή της ομάδας μας το κ.Κενανιδη Παύλο τρέχαμε να τον βοηθήσουμε για τα ανοίγματα που είχε στη δουλειά του.
οτι γινόταν στη προπόνηση ο κ Χριστοπουλος τα μάθαινε όλα μέσα σε 10 λεπτά και όλα έβγαιναν στον αέρα.
είπε ότι για όλα είμαι υπεύθυνος εγώ. και φυσικά είμαι( επειδή τον έφερα στην ομάδα, τον πλήρωσα και επειδή ανέχτηκα όλη τη παράλογη συμπεριφορά του).
είμαι ικανοποιημένος γιατί επιτέλους οι μάσκες πέσανε και όλοι μαθανε τον “ρουφιανο” των αποδυτηρίων μας.
ο κ .Καλαφατης στοίχισε στην ομάδα μας 5.800 ευρώ και 1.000 ευρώ σε γιατρούς επειδή ήταν τραυματίας και 350 ευρώ πηρέ από τον γενικό διευθυντή της ομάδας μας κ. Σιαπερα Γιώργο για να του κάνει μια ψησταριά(τα πηρέ και έφυγε).
είναι κρίμα στα 28 του να έχει γίνει γυρολόγος και να γυρίζει από ομάδα σε ομάδα.
να του ευχηθώ καλή συνεχεία και γρήγορα να βρει τον εαυτό του (γιατί έχει ψυχολογικά προβλήματα) και καλή ανάρρωση. Η Καστοριά μας θέλει αγνά παιδιά που θ' αγαπαν πραγματικά την ομάδα για να πάει μπροστά.................

Ο πρόεδρος
Σταμουλης Αχιλλέας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.