Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση κατά της βιομηχανίας γούνας


Kαλούμε κάθε σύντροφο/συντρόφισσα που θέλει να δράσει ενάντια στη βιομηχανία γούνας, σε ανοιχτή συνέλευση τη Δευτέρα 21/02, 7 η ώρα, στο Πολυτεχνείο - κτίριο Γκίνη, με σκοπό τη διοργάνωση κινήσεων ενάντια στην Πρώτη Διεθνή Έκθεση Γούνας στην Αθήνα (http://www.furfairofathens.com) που θα λάβει χώρα τέλη Μαρτίου.

Πρωτοβουλία ενάντια στη γούνα
Πηγή:athens.indymedia.org

1 σχόλια:

kastoriaMIA είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι ψευτοοικολόγοι της δεκάρας ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο και προσπαθούν και πάλι να δημιουργήσουν εντυπώσεις , κάνοντας "ζημιά" σε ένα ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο και τους σκληρά σ΄ αυτό εργαζόμενους .
Μήπως όμως μόνοι μας τους προκαλούμε και ανοίγουμε χιλιοειπωμένα ζητήματα και προβλήματα στον κλάδο , όταν για την πλάκα τους ορισμένοι θέλουν να κάνουν έκθεση γούνας στην Αθήνα ? Λίγη μας πέφτει δηλαδή η Καστοριά μας και η υφιστάμενη έκθεσή της ? Ας βοηθήσουν στην εδώ αναβάθμισή της και ας αφήσουν την Αθήνα για άλλου είδους εκθέσεις .

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.