Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Καστοριά..


Νίκη και μόνο νίκη χρειάζεται αύριο η Καστοριά στην πιό δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος .Η διαφορά απο το πρωτοπόρο Βατανιακό αυξήθηκε στους 4 βαθμούς μετά την εντός έδρας ισοπαλία της περασμένης Κυριακής..Αύριο η Καστοριά θα πρέπει να ξαναβρεί τη φόρμα και να κερδίσει το παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω κακοκαιρίας..Αυτό πρέπει να γίνει αν θέλει να μείνει στη κορυφή και να διεκδικίσει την άνοδό της .Να θυμίσουμε οτι ο πρωτοπόρος Βατανιακός πέζει εκτός έδρας με το δεύτερο Βατερό.Η αγωνιστική αυτή είναι κρίσιμη για όλες τις ομάδες της πρώτης εξάδας . Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία και θα καταλάβετε..
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 15 ΑΓΩΝΕΣ
1)Βατανιακός 34
2)Εθνικός Βατερού 33
3)Καστοριά 30
4)Αλεξάνδρεια 28
5)Νάουσα 27
6)Πυρσός Γρεβενών 27

Το πρόγραμμα για τους πρώτους έξι είναι:
Αλεξάνδρεια-Καστοριά
Εθνικός Βατερού-Βατανιακός
Νάουσα-ΑΣ Πεντάβρυσου
Πυρσός Γρεβενών-Ολυμπος Λεπτοκαρυάς

Όπως γίνεται αντιληπτό μια ήττα αύριο και νίκη του Βατανιακού θα έχει ως συνέπεια να αυξηθεί η διαφορά στους 7βαθμούς..Έπίσης με νίκες η Ναουσας και ο Πυρσός στα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια θα πιάσουν την Καστοριά..
Για αυτό νίκη και μόνο νίκη αύριο .....και σε συνδυασμό μάλιστα με ένα Χ ή με νίκη των γηπεδούχων στο ματς του Βατερού ακόμη καλύτερα..
Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 15:00
Στον αγώνα της Καστοριάς με Αλεξάνδρεια διαιτητής θα είναι ο ΜΑΣΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) και βοηθοί του οι ΠΑΤΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), ΛΕΖΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΡΜΑΛΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), ΙΤΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΕΡΡΩΝ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.