Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ

Υπο την σκέπη του ΕΛΚΕΔΕ συγχωνεύεται πλέον και τον κέντρο ελληνικής γούνας Καστοριάς σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών. Το νύν διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας το οποίο δεν θα υφίσταται με την ενοποίηση εκτιμά ότι το κέντρο ελληνικής γούνας θα πρέπει να συνεχίσει να έχει αρμοδιότητες και να προχωρά προγράμματα προς όφελος του κλάδου της Γούνας.
Τα δημοπρατήρια γουνοδερμάτων είναι αισιόδοξα πως φέτος οι πωλήσεις των άγριων γουνοδερμάτων θα πάνε πολύ καλύτερα από τα δύο προηγούμενα έτη. Προϋπόθεση για να γίνει αυτό είναι η παγκόσμια οικονομία να παραμείνει σταθερή και ακόμη πιο σημαντικό- απαιτείται ένας κανονικός, ή και ψυχρότερος από τους κανονικούς χειμώνες στην Κίνα και τη Ρωσία. Η Κινεζική οικονομία συνεχίζει να αυξάνει με δείκτες που ξεπερνούν το 9,8% και η Κινεζική αγοραστική ικανότητα αυξάνει συνέχεια. Η Ρωσική οικονομία επίσης πηγαίνει πολύ καλά, δεδομένου ότι οι τιμές του πετρελαίου παρέμειναν σε υψηλά επίπεδα -μεταξύ 70 και 80 δολάρια το βαρέλι κατά τους τελευταίους 12 μήνες. Προβλέπεται να υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση για γουναρικά φέ τος τον χειμώνα. Η Ρώσικη αγορά κινείται καλύτερα φέτος απ΄ότι κατά τα προηγούμενα δύο έτη, καθώς υπάρχουν περισσότεροι Ρώσοι αγοραστές στην αγορά. Το 2011 προβλέπεται να υπάρχει ζήτηση για όλα σχεδόν τα άγρια είδη γουνοδερμάτων καλής ποιότητας.
Πηγή : sierra fm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.