Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Πρίν απο λίγο στη Νότια Παραλία

Eλληνάρες οδηγοί είχαν παρκάρει ως συνήθως παράνομα επάνω στη στροφή  , στην ανηφόρα που βρίσκεται ανάμεσα στο cafe Cozi και στο rock cafe Αλέα. Η αστυνομία απο τις λίγες φορές έκανε τη δουλειά  της και επενέβει παίρνοντάς τους τις πινακίδες. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων με περίσσιο θράσος επιτέθηκαν φραστικά στον αστυνόμο που έκανε σωστά τη δουλειά του. Μάλιστα με προκλητικό ύφος έλεγαν ποιος νομίζεις οτι είσαι και πού το είδες γραμμένο οτι μπορείς να πάρεις πινακίδες.Να θυμίσουμε οτι στο σημείο έχει κίτρινη γραμμή και κολωνάκια για να μην παρκάρουν αυτοκίνητα.Ωστόσο οι οδηγοί επειδή ήθελαν να πιούνε τον καφέ ή το ποτό τους στις καφετέριες της περιοχής, πάρκαραν , φυσικά το αμάξι τους, όπου τους βόλευε.Στη συνέχεια οι φίλοι των οδηγών  έβριζαν και τους διερχόμενους οδηγούς επειδή τους κόρναραν, λόγω του ότι είχαν κλείσει την κυκλοφορία για να βρίζουν τον αστυνομικό και να τον απειλουν ..Σίγα μην πληρώσουμε  και θα τα πούμε με το διοικητή σου και διάφορες άλλες τέτοιες νεοελληνικές αηδίες..
Κατανοούμε απόλυτα το δικαίωμα τους να παρκάρουν όπως και όπου γουστάρουν αυτά τα ζώα.Δεν καταλαβαίνω όμως την παθητική στάση των αστυνομικών.Ας τους μάζευαν τους βλαχόμαγκες να βάλουν μυαλό.
Όπως ήταν φυσικό μόλις έφυγε η αστυνομία το σημείο ξαναγέμισε αμάξια απο το συγκεκριμένο είδος...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.