Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Σαββόπουλος εναντίων Χατζησυμεωνίδη.


Ο νέος δήμαρχος Καστοριάς κατάφερε και εξόργισε τον Αντιπεριφερειάρχη σε εκδήλωση που έλαβε χώρα χθές στη Πεντάβρυσο.
Ο κ. Σαββόπουλος αντέδρασε και επιτέθηκε φραστικά στο κ. Χατζησυμεωνίδη όταν ο τελευταίος με περίσσιο θράσος και προκλητικό ύφος-σύμφωνα με αυτούς που βρίσκονταν κοντά τους - είπε στο πρώτο :Ποιόν ρώτησες και πήρες σύμβουλό σου τη Σοφία..(σ.σ. Την κ.Κουλησιάνη Σοφία επέλεξε για ειδική συνεργάτιδα ο κ. Σαββόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος δήμαρχος σκόπευε να την αξιοποίησει και αυτός στο δήμο)
Η ερώτηση αυτή αλλά και το ύφος του κ. Χατζησυμεωνίδη που ούτε λίγο ούτε πολύ ,ζητούσε από τον Αντιπεριφερειάρχη να ρωτάει το Δήμαρχο Καστοριάς και για θέματα που δεν έχουν σχέση με το δήμο εξόργισαν τον πρώτο. Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης ο νέος Αντιπερειφερειάρχης ήταν σε τέτοια κατάσταση που ποτέ άλλοτε δεν το έχουν δει έτσι..Είναι γνωστό άλλωστε το ήθος και ο πράος χαρακτήρας του στη περιοχή .
Η προσπάθεια του κ.Χατζησυμεωνίδη να επιβληθεί ως το Νο 1 της αυτοδιοίκησης στη Καστοριά για την ώρα απέτυχε..Για να δούμε και στο δήμο ….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.