Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ

Μεγάλη νίκη του Άρη στην Ισπανία επι της Ατλέτικου Μαδρίτης με σκορ 2-3. Δυο γκολ ο Κόκε και ένα ο Λαζαρίδης το όποιο ήταν και το νικητήριο γκολ για τους κίτρινους.Ο ίδιος είχε κερδίσει νωρίτερα το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κόκε. Ο Άρης προηγήθηκε με γκολ απο τα αποδυτήρια στο 2' λεπτό ενω τα γκολ των Φορλάν και Αγουέρο στο 12' και στο 16' αντίστοιχα έδωσαν προβάδισμα στην Ατλέτικο με 2-1.Με Αυτό το σκορ πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια όμως στο δεύτερο ημίχρονο και ένω η Ατλέτικο είχε δοκάρι οι κίτρινοι με το γκολ-πέναλτι του Κόκε και του Λαζαρίδηστο 83' έκαναν την ανατροπή και πήραν μια σπουδαία νίκη μέσα στην Ισπανία. Την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League , ο Άρης παίζει με την Ρόζεμποργκ και με νίκη ανεξαρτήτως αποτελέσματος του άλλου αγώνα περνάει στην επόμενη φάση.
Υ.Γ. Πολλοί Καστοριανοί πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη της ομάδας τους στο «Βιθέντε Καλντερόν» μια εκδρομή που σίγουρα θα τους μείνει αξέχαστη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.