Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

15 ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

7 Αντιδημάρχους σκέφτεται να έχει στο νέο δημοτικό σχήμα ο νέος δήμαρχος Καστοριάς.Αν υπολογίσουμε και το Πρόεδρο του δημοτικου συμβουλίου αντε και κανα 2 πρόεδροι σε δημοτικές επιχειρήσεις τότε αυτοί που θα αμείβονται για να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του νέου δήμου θα είναι περίπου 10!!! άτομα.Άλλωστε λεφτά υπάρχουν..
Έντονα όμως φημολογείται οτι ο νέος δήμαρχος θα προσλάβει 5 με 6 ειδικούς συνεργάτες για τις ανάγκες του δήμου. Στο σύνολο μπορεί να φτάσουμε τα 15!!!άτομα..(Φυσικά αν προσθέσουμε το δήμαρχο και τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων ο αριθμός είναι μεγαλύτερος.)
Ποιοί θα είναι οι υπερ-τυχεροί που θα καταλάβουν τις μισθωτές θέσεις και ποιοί θα μείνουν στην απ'εξω ,θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σίγουρα ο νέος δήμαρχος θέλει να ικανοποιήσει όλους τους συμβούλους του αλλα στο τέλος όλο και κάποιος θα μείνει παραπονεμένος. Δεν θα είναι άδικο να έχεις 15 μισθωτά άτομα και κάποιοι άλλοι να τρέχουν μόνο για να λύσουν προβλήματα του δήμου;Αφιλοκερδώς; Ειναι εποχή να δουλεύεις για το όραμα και μόνο ενω γύρω σου θα πέφτουν λεφτά;
Μεγάλο όμως είναι και το ενδιαφέρον για τους επιστημονικούς συνεργάτες που θα προσλάβει ο νέος δήμαρχος.Πολλοί οι μνηστήρες και εδώ...Ποίος θα είναι ο τελικός αριθμός και ποιοί θα είναι; Θα είναι άτομα που τον στήριξαν και τώρα περιμένουν να ξεχρεώσουν το γραμμάτιο ή εξειδικευμένοι επιστήμονες ; Για να δούμε...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.