Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Και από Αρχιτεκτονική... Χορτάσαμε

Αν ακόμα δεν τα μάθατε, η Σχολή Αρχιτεκτονικής που όλοι περιμέναμε, μόλις μας τέλειωσε. Το σακούλι με τις σχολές του Υπουργείου άδειασε. Όλοι λοιπόν θα αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιος έφταιξε, γιατί και τα λοιπά. Αυτοί που την πλήρωσαν βέβαια είναι τα παιδιά του 1ου Γυμνασίου που ταλαιπωρούνται στη διαδρομή Κουμπελίδικη - Χλόη και ξανά πίσω. Τσάμπα και τα χρήματα που δόθηκαν για να διαμορφωθεί τμήμα του 3ου Ενιαίου Λυκείου για να φιλοξενήσει το 1ο Γυμνάσιο και το κτίριο που θα στεγαζόταν η σχολή. Τι έγινε μέχρι να φτάσουμε εδώ. Δαπανήθηκε πολύς χρόνος μέχρι οι τοπικοί "άρχοντες" να αποφασίσουν που και πως θα στεγάσουν τη σχολή. Φτάσαμε σε σύγκρουση των "αρχόντων" με την σχολική κοινότητα του 1ου Γυμνασίου με την υπόλοιπη κοινωνία της πόλης να παρακολουθεί αμέτοχη από τον καναπέ της. Ο χρόνος που χάθηκε ήταν πολύτιμος, όπως φαίνεται και είναι σίγουρο ότι αν ακόμα δεν φτάναμε στην απόφαση της κυβέρνησης να μην ιδρύει πλέον νέες σχολές, κάποια άλλη πόλη θα μας είχε προφτάσει.
Με τις υγείες μας λοιπόν... και την επόμενη φορά καλά θα ήταν να ξυπνάνε και να ξυπνάμε πιο γρήγορα!!!
Υ.Γ. Φήμες ακούγονται και τα τμήματα του ΤΕΙ στην Καστοριά πως μπορεί να είναι από αυτά που θα επιλεγούν για κλείσιμο ή συγχώνευση. Ακούει κανείςςςς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.