Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Νίκη της Καστοριάς


Ισοπεδωτικός ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, φιλοδώρησε με ‘’εξάρες’’ τον Εθνικό Κατερίνης!


Ούτε μια, ούτε δυο…αλλά έξι φορές ‘’πυροβόλησε’’ η ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ τον ανήμπορο να αντισταθεί στις διαθέσεις των ‘’γουναράδων’’ Εθνικό Κατερίνης, τον οποίο και συνέτριψαν με το εμφαντικό 6-0 ! Μάλιστα, η εν λόγω ευρεία νίκη της Καστοριάς ήρθε να δώσει συνέχεια στο αήτητο σερί των 11 (!) αγωνιστικών και , σε συνδυασμό με την ήττα της Αλεξάνδρειας στην έδρα της Νάουσας, φέρνει το συγκρότημα του κ. Αντώνη Νικολαίδη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Δημήτρης ( Μίμης) Παπαδόπουλος, ο οποίος δημιούργησε ένα και σημείωσε άλλα δυο τέρματα, ενώ τα υπόλοιπα τέρματα σημείωσαν κατά σειρά οι Νίκος Καλαφάτης, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Στάθης Αλεξανδρίδης και Αργύρης Μπάτζιος, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως κάποιος από τους υπόλοιπους υστέρησε!
Παράλληλα, ιδιαίτερης μνείας χρήζει το γεγονός ότι δυο ταλαντούχα παιδιά της ομάδας, ο Γιώργος Μπαμπάνης κι ο Θωμάς Τομόπουλος, έκαναν το ντεμπούτο τους στο πρωτάθλήμα έχοντας θετική παρουσία, ενώ λεπτά συμμετοχής πήρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Στέργιος Μπαιρακτάρης. Από την άλλη, ο κ. Αντώνης Νικολαίδης ‘’έδωσε’’ ανάσες στους έμπειρους Πέτρο Τσούκλη και Νίκο Τζιώτζη, προφυλάσσοντας τους για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος!

Πηγή: kastoria-fcnews.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.