Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Διεργασίες...για να βρεθεί η ιδανικότερη λύση!

Πολλά είναι τα σενάρια για την επόμενη ημέρα της Καστοριάς με επικρατέστερο αυτό της παραμονής της νυν διοικήσεως στο τιμόνι της ομάδος και για την επόμενη σεζόν. Η νυν διοίκηση βέβαια...
μετά από διαδοχικές συσκέψεις κρίνει ότι η λύση της σύμπραξης με τον κ. Μπαχαδέρογλου και η συνένωση των ομάδων είναι η ιδανικότερη κάτι που βέβαια ασπάζεται και η συντριπτική πλειοψηφία του φίλαθλου κόσμου της ομάδος!

Στην περίοδο που διανύουμε είναι πολυτέλεια να υπάρχουν 2 ομάδες (+2 ακαδημίες) από την πόλη μας στο περιφερειακό πρωτάθλημα και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε υγιής φίλαθλος. Από την άλλη η συνένωση των ομάδων θα δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο και όσο αναφορά το ποδοσφαιρικό δυναμικό αλλά και το διοικητικό-οικονομικό.Όλα αυτά βέβαια μέχρι νεωτέρας αφού μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια συνάντηση τετ-α-τετ μεταξύ των διοικήσεων των 2 ομάδων παρά μόνο τηλεφωνικές συνομιλίες.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο άρθρο αν η περίπτωση την σύμπραξης ναυαγήσει, η νυν διοίκηση συνεχίζει μιας και οι προτάσεις που δέχτηκε ναι μεν είναι πολύ ενδιαφέρουσες αλλά από την άλλη πλευρά λείπει το ΡΕΥΣΤΟ- ΖΕΣΤΟ χρήμα…στο τραπέζι…κάτι που θέτει ως βασική προϋπόθεση η νυν διοίκηση ώστε να παραχωρήσει την ομάδα ή ακόμη και να εντάξει ανθρώπους σε ένα πιθανό νέο διοικητικό σχήμα. Όλα αυτά λοιπόν μέχρι την Κυριακή που μας έρχεται οπότε θα υπάρχουν εξελίξεις εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου.

Kastoria-fcnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.