Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Καστοριά: Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς συμμετέχει στην υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» το οποίο...
χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με πόρους του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Στόχος του προγράμματος είναι η δομημένη υποστήριξη της εισόδου των νέων στην αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί την απασχόληση των νέων σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα για 5 μήνες, σε ειδικότητες συναφείς με τους τίτλους σπουδών και τις γνώσεις τους. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν νέοι άνεργοι έως 29 ετών (γεννημένοι μετά την 1/1/1984).

Με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και υλοποίηση του προγράμματος το Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς καλεί τις ιδιωτικές επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς οι οποίες ενδιαφέρονται να απασχολήσουν προσωπικό, να απευθυνθούν στο Κ.Ε.Κ. (Αγίας Βαρβάρας 13 δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς, στο τηλέφωνο 2467025388, e-mail kekdkast@otenet.gr) ώστε να λάβουν επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις για το πρόγραμμα και να συμπληρώσουν το έντυπο Πρόθεσης Συνεργασίας.

Η αμοιβή και η ασφαλιστική κάλυψη των ωφελούμενων νέων, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι επιχειρήσεις, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να προσλάβουν τους ωφελούμενους λαμβάνοντας επιχορήγηση. Η επιχορήγηση θα καλύπτει τις μη μισθολογικές δαπάνες (κόστος ασφάλισης) του εργαζόμενου για διάστημα ενός έτους.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

Γεωργοσοπούλου Μισκία Ειρήνη Πρόεδρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.