Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Καστοριά: Με τον Πασχάλη Δημητρίου στο τιμόνι!

Γράφει ο Ιωσήφ Χατζητιμοθέου

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε οι νέοι διοικούντες τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς μπορούν να βαυκαλίζονται ότι έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα προκειμένου να αναγεννηθεί η ιστορική ομάδα από τις στάχτες της. Κι αυτό, γιατί...
σύμφωνα με πληροφορίες στην τεχνική ηγεσία των ‘’γουναράδων’’ θα παραμείνει ο αναγνωρισμένος και πετυχημένος προπονητής κ. Πασχάλης Δημητρίου.

Ιδιαίτερες συστάσεις δεν είναι αναγκαίες για τον κ. Δημητρίου, ο οποίος έχει προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα της Καστοριάς για περισσότερα από δέκα χρόνια και μετά την επιστροφή του στο ιστορικό σωματείο τον περασμένο Φεβρουάριο θα εξακολουθήσει να αποτελεί τον επικεφαλή της τεχνικής ηγεσίας.

Από εκεί και πέρα, οι νέοι ιθύνοντες τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς έχουν θέσει επί τάπητος τον προγραμματισμό τους με κύριο αγκάθι ένα χρέος ύψους 2.600 ευρώ προς την Ε.Π.Ο. από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Για την εν λόγω οφειλή, πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν δεσμευθεί πως μέχρι το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχει πληρωθεί προκειμένου η Καστοριά να μπορέσει να ξεκινήσει το μεταγραφικό της σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, στόχος της νέας διοίκησης του συλλόγου που θα συγκροτηθεί αύριο ( σ.σ. Σάββατο) σε σώμα αποτελεί η επάνδρωση του έμψυχου δυναμικού υλικού με αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από την περιοχή της Καστοριάς. Μάλιστα, οι νέοι ιθύνοντες του συλλόγου θα είναι εκείνοι που θα καλύψουν ένα οικονομικό άνοιγμα ύψους 4-5.00 ευρώ, ενώ παράλληλα κύριο μέλημα τους αποτελεί η διαφάνεια σε όλα τα θέματα που αφορούν το σύλλογο.

Εν συνεχεία, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η διάρκεια της θητείας του εν λόγω διοικητικού συμβουλίου θα είναι τριετής με βασικούς άξονες των δραστηριοτήτων τη δημιουργία μιας λαϊκής βάσης και την πραγματοποίηση…δυο αλμάτων. Κλείνοντας, η έναρξη της προετοιμασίας έχει οριστεί για την Τρίτη 7 Αυγούστου 2012, οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο προπονητικό κέντρο της Ποριάς ενώ η έδρα του συλλόγου θα εξακολουθήσει να είναι το Ο.Α.Κ.Α. του δήμου Καστοριάς.

Εφημερίδα Ορίζοντες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.