Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Εσωτερικό Πρωτάθλημα Junior από το Σύλλογο Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ».

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου οι πρώτοι αγώνες για το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Junior του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ».



Κόντρα στην ζέστη, όλα τα παιδιά παρουσίασαν ιδιαίτερη διάθεση και μεγάλη μαχητικότητα, δείχνοντας έμπρακτα τα βήματα προόδου των προπονήσεών τους, που διεξάγονται από τον πεπειραμένο προπονητή του Συλλόγου κ. Nasko Rangelov.

Η τελική φάση των αγώνων, που θα κρίνει τις τρεις πρώτες θέσεις, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Ιουνίου, στις 7:00 μ.μ.,στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, απ’ όπου θα υπάρχει πληρέστερο φωτογραφικό ρεπορτάζ, καθώς και όλα τα αποτελέσματα των αγώνων. (Σημερινές φωτογραφίες στην σελίδα facebook του ΠΡΩΤΕΑ: Proteas Kastoria tennis Club).

Στο Εσωτερικό Πρωτάθλημα Junior συμμετέχουν 7 αγόρια κι ένα κορίτσι, ηλικίας 9-12 ετών: Αγγελική Τσακάλη, Θοδωρής Μορφίδης, Γιώργος Γκλιάγιας, Βασίλης Chua, Παναγιώτης Σαββαΐδης, Γιώργος Κέντρας, Δημήτρης Αντωνιάδης και Αλέξανδρος Βοϊδομάτης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.