Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Κύριοι του δημοτικού συμβουλίου Ορεστίδος, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ Κωσταραζίου δεν ανήκει στο δήμο;;;

Προφανώς, για το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ορεστίδος, το Κωσταράζι δεν ανήκει στο δήμο, επομένως γι’ αυτό και δεν βραβεύτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου που αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς και προβιβάστηκε στην επόμενη κατηγορία .

Παρ’ όλα αυτά, τα θερμά μας συγχαρητήρια στα σωματεία, τους προπονητές και φυσικά τους αθλητές για τις επιτυχίες τους...

apolnarama

1 σχόλια:

apolnarama είπε...

ΣΤΟ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΩΣΤΑΡΑΖΙΟΥ!
Την απάντηση για την μη βράβευση του Παοκ Κωσταραζιου λάβαμε σήμερα μέσω τηλεφώνου από την διοίκηση του. Μας ενημέρωσαν ότι μετά από συμφωνία που έγινε με τον δήμαρχο η βράβευση θα γίνει στην πλατεία του χωριού μας κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων του Κωσταραζιου.Έτσι λοιπόν εξηγούνται όλα και μπαίνουν τα πράγματα σε μια λογική σειρά.
Από την πλευρά μου , apolnaboss, να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από το δημοσίευμα, αλλα πιστεύω πως έπραξα όπως θα έπραττε ο κάθε ένας Κωσταραζινος στην θέα της απουσίας του πρωταθλητή από την λίστα βράβευσης του Δήμου.

apolnaboss

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.