Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Επέστρεψε η αρκούδα στον Προφήτη Ηλία - Κολυμπώντας!!!

Επέστρεψε η αρκούδα στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Η παρουσία της έγινε γνωστή μέσω ραδιοσήμανσης από το ειδικό κολάρο που της τοποθετήθηκε προ είκοσι ημερών που βρισκόταν στην περιοχή.

Όλοι οι αρμόδιοι φορείς έχουν ήδη ενημερωθεί και βρίσκονται σε επιφυλακή.

Προκειμένου να εξασφαλισθεί πρωτίστως η ασφάλεια των κατοίκων αλλά και... όλων όσοι πραγματοποιούν αθλητικές δραστηριότητες στην περιοχή, παρακαλούνται να μην προσεγγίζουν τον χώρο έως ότου απομακρυνθεί ξανά το ζώο.

Υπενθυμίζεται ότι το Τοπικό Γραφείο του Έργου LIFE Arctos Kastoria στο οποίο μπορούνε να απευθύνονται όσοι αντιληφθούν κάτι για το περιστατικό, είναι το 2467 0 82300.



Η αρκούδα τώρα φοράει κολάρο και παρακολουθείται.

Στις 6 το πρωί, σήμερα Τρίτη, από το "Λιμναίο" έφτασε κολυμπώντας στην περιοχή του Νοσοκομείου και μετά ανέβηκε στο βουνό.

Όπως και την προηγούμενη φορά η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και ενημερώνει περιπατητές, αθλητές κι οδηγούς για την επιστροφή του ζώου.

Μπέτσκας

1 σχόλια:

panagiotis tasios είπε...

αρκουδα στον προφητη και παλι καλος την και ας αργησε παιδια το αρκουδακι 500χιλιαδες φορες να το πατε οπου διποτε πλεον θεωρι σπιτι τον προφητη αν το βρειτε δεν χρειαζεται να το βασανιζεται αδικος με νεα υπνοτικα βελακια και βλακιες μια ψυχη ειναι δεν ειναι αψυχο οσο και να μην ποναει το υπνοτικο εχει και καποιες επιδρασεις οσοοοοοο το να την βρουμε το να κανουμε οτι διποτε ακομα και στο τελευταιο βουνο να την παμε θα γυρισει παλι προφητηηηη αφου το εχει καψουρα....Εγω λεω να κανουμε επιτελους τον προφητη κατι σαν ζωολογικο κηπο ετσι πυστευω θα παρει και αξια η πολη μας και δεν θα πυροβολουν συνεχως τις αρκουδες και καποια ατομα θα εχουν δουλεια καθημερινα ας το σκεφτουν οι αρμοδοιη και φτανει τρωνε απο παντου καλυτερα να κανουν κατι συμαντικο γιαυτην την πολη επιτελους και οχι βλακειες πιστευω να εχω δικιο δεν συνφωνειτε?

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.