Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Καλλιστώ: Ζητούνται εθελοντές για τη δασοπροστασία του Γράμμου‏



Η Καλλιστώ διοργανώνει για έκτη χρονιά προγράμματα εθελοντικής δασοπροστασίας. Για ακόμα μία χρονιά σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στα προγράμματα αυτά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Για το καλοκαίρι του 2012, θα υλοποιηθούν δύο διαφορετικά προγράμματα που θα αφορούν σε δύο περιοχές: Θεσσαλονίκη (περιαστικό δάσος Σέιχ Σου) και Καστοριά (Ορεινός όγκος Γράμμου),ενώ παράλληλα τα προγράμματά μας εμπλουτίζονται και με νέες δράσεις.

Πέρα από την επόπτευση των περιοχών αυτών και την πρόληψη από τις πυρκαγιές, τα προγράμματα θα εστιάσουν και σε άλλες δράσεις, όπως είναι η καταγραφή και ο καθαρισμός μονοπατιών, η ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με ζητήματα προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων αλλά και σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και διατήρηση της καφέ αρκούδας.

Ξεκινάμε τον Αύγουστο…..

Ημερομηνίες:
Καστοριά: 29 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την Έφη Γελαστοπούλου στο 2310 252530, στο φαξ 2310 272190 και στο email: gelasto@callisto.gr.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.