Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου


Την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 7ο Πανελλήνιο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κρόνος στο Αθλητικό Κέντρο Νικολάου.

Συμμετείχαν...1700 παιδιά από 40 Ακαδημίες ποδοσφαίρου . Γονείς, συνοδοί, ποδοσφαιρόφιλοι και πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία να απολαύσει τους νεαρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, προσφέροντας θέαμα και πολλά γκολ.

Η άρτια οργάνωση και το υπέροχο περιβάλλον σε συνδυασμό με τον παιδικό ενθουσιασμό και την ομορφιά του δημοφιλέστερου αθλήματος του κόσμου, χάρισαν στους επισκέπτες θέαμα και την ευκαιρία να μοιραστούν με τα παιδιά τη μοναδική χαρά που χαρίζει ο αθλητισμός.

Ευχαριστούμε την Π.Ε. Καστοριάς και το Δ. Καστοριάς για την στήριξη της προσπάθειας μας, τις ακαδημίες και τους συλλόγους που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους, τους γονείς και συνοδούς και πάνω από όλα τα παιδιά που «δίδαξαν» με τη συμπεριφορά τους τι πραγματικά σημαίνει Αθλητισμός.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Κρόνος εύχεται σε όλα τα παιδιά καλές διακοπές και υπόσχεται ότι, η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάπτυξη του αθλητισμού θα συνεχιστεί ώστε η αξία του, να καταστεί επίκεντρο όλης της κοινωνίας.



Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΚΡΟΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.