Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη 7ήμερο ταξιδιωτικό πακέτο για Καστοριά (φωτογραφίες)


Το culture 8 Πολιτισμικές και Φυσιολατρικές Διαδρομές δημιούργησε σε συνεργασία με το γερμανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Reisemarkt ένα μοναδικό ταξιδιωτικό 7ήμερο πακέτο με προορισμό την Καστοριά.

Το πακέτο αποτελείται από:

Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις στην ιστορία και τον μνημειακό πλούτο της Καστοριάς με έμφαση στη βυζαντινή τέχνη και την αρχιτεκτονική, ημερήσιες εκδρομές στις Πρέσπες και τη Βεργίνα, 2 πακέτα αθλητικών δραστηριοτήτων καθώς επίσης και εξορμήσεις στο Γράμμο.

Με τον τίτλο “Ανακαλύψτε την Καστοριά. Πολιτισμός – Φύση – Ανακάλυψη – Ξεκούραση”, παρουσιάζεται το πρόγραμμα για πρώτη φορά σε γερμανικό ταξιδιωτικό κατάλογο και δίνει τη δυνατότητα στους Γερμανούς αλλά και Αυστριακούς και Ελβετούς τουρίστες να αγοράσουν ένα οργανωμένο και ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο με προορισμό την Καστοριά.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πόλης μας, καθώς επίσης και το γεγονός ότι εισάγεται για πρώτη φορά στην τουριστική αγορά ένας άγνωστος και καινούριος προορισμός με έναν ιδιαίτερα εναλλακτικό χαρακτήρα, ευελπιστούν να καταστήσουν στο μέλλον την πόλη μας έναν από τους αγαπημένους προορισμούς για τους Ευρωπαίους τουρίστες.

Υπεύθυνη για τη δημιουργία του τουριστικού πακέτου είναι η κ. Σουλτάνα Ζορπίδου, ιδρύτρια του culture 8 Πολιτισμικές και Φυσιολατρικές Διαδρομές, που σε συνεργασία με την εταιρία Reisemarkt και τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις της περιοχής, κατάφερε να δημιουργήσει για πρώτη φορά τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την οργάνωση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Καστοριάς με στόχο το πολυπόθητο άνοιγμα στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.

Μέσω της συνεργασίας με ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Γερμανία και την εισαγωγή του ταξιδιωτικού πακέτου στους τουριστικούς καταλόγους, όπως μπορεί κανείς παρακάτω να δει, επιτεύχθηκε η πρόσβαση στα ταξιδιωτικά γραφεία, δηλαδή στις προτιμήσεις του απλού καταναλωτή.

Ένα όνειρο γίνεται λοιπόν πραγματικότητα.

Όπως και με κάθε καινούριο προϊόν που εισάγεται στην αγορά, θα χρειαστεί κάποιον χρόνο για να γίνει η Καστοριά γνωστή στους Ευρωπαίους τουρίστες. Η επιτυχία όμως μακροπρόθεσμα είναι εξασφαλισμένη.

Η μακεδονική φιλοξενία, η εξαιρετική τοπική κουζίνα και τα εκλεκτά κρασιά της, η απαράμιλλη γοητεία της πόλης, η ποικιλία στο φυσικό τοπίο καθώς επίσης και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών των εμπορικών καταστημάτων και χώρων εστίασης στην πόλη της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής, θα συμπληρώσουν τη λίστα των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του ταξιδιωτικού πακέτου και θα αποτελέσουν μακροπρόθεσμα τον κεντρικό κινητήριο μοχλό για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.

Επισκεφτείτε την τετράγλωσση σελίδα μας στο διαδίκτυο και δείτε το 7ήμερο καστοριανό πρόγραμμα με όλες τις λεπτομέρειες: www.urlaub-in-kastoria.com

Σουλτάνα Ζορπίδου






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.