Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Μετά από 36 χρόνια: Κλείνουν τη ΛΑΡΚΟ στις 30 Ιουνίου (βίντεο με τον πρόεδρο εργαζομένων)



Απρόσμενα δυσάρεστη εξέλιξη είχε η συνάντηση του σωματείου των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ταμείου αποκρατικοποιήσεων. Ο κ. Μητρόπουλος τους έφερε προ τετελεσμένου ανακοινώνοντας τους ότι στις... 30 Ιουνίου θα ανακληθεί η άδεια λειτουργίας της βιομηχανίας μετά από 36 χρόνια.

Η ΛΑΡΚΟ θα κλείσει και θα τεθεί σε καθεστώς εκκαθάρισης μέχρι να βρεθεί νέος ενδιαφέρομενος αγοραστής. Οι εργαζόμενοι δηλώνουν αποφασισμένοι να παλέψουν με όσα μέσα διαθέτουν για να συνεχίσει η ΛΑΡΚΟ να λειτουργεί. Ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων μίλησε στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας.


Μιλάει ο πρόεδρος εργαζομένων Γ. Κάζας

Ο Γ. Κάζας για το λουκέτο στην ΛΑΡΚΟ από LAMIASTARGR



Η παράταξη της ΔΑΚΕ από το σωματείο των εργαζομένων πραγματοποιήσε σειρά επαφών με στελέχη της Ν.Δ στα κεντρικά του κόμματος στην Αθήνα αναζητώντας στήριξη. Στα Αναλυτικά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας μίλησε ο Ανδρέας Κορέντζελος.

O Aν. Κορέτζελος για το λουκέτο στην ΛΑΡΚΟ από LAMIASTARGR

lamiastar.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.