Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Αύριο Σάββατο στις 17:00 ο τελικός της ΕΠΣ Καστοριάς.Απειλεί το ρεκόρ της Αστραπής ο Κάστορας..

Κάστωρ Α.Ο και Αστραπή Μεσοποταμίας θα διεκδικήσουν το Κύπελλο της ΕΠΣ Καστοριάς αύριο στις 17:00 στο στάδιο Καστοριάς.


Για τον Κάστωρ Α.Ο, αυτός είναι ο τρίτος συνεχόμενος τελικός και ο 4ος στην ιστορία του.Οι "βυσσινί"ως στιγμής έχουν το απόλυτο, καθώς έχουν επικρατήσει και στους τρεις προηγούμενους τελικούς που έλαβαν μέρος(2004,2010,2011.)
Επίσης, ο φετινός τελικός για τον Κάστορα ,έχει ακόμα μια ιδιαιτερότητα.Αν κερδίσει, θα γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία των Κυπέλλων της ΕΠΣ Καστοριάς που καταφέρνει να κατακτήσει τρεις φορές συνεχόμενα το Κύπελλο.
Η μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει,είναι η Αστραπή Μεσοποταμίας στις αρχές της δεκαετίας του '80.
Φέτος, η ομάδα του Κάστορα, έκανε μια καλή πορεία στο περιφερειακό πρωτάθλημα και τερμάτισε στην 5η θέση αν και θα μπορούσε να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.Οι δυο ομάδες, συναντήθηκαν πρόσφατα για το πρωτάθλημα με τους "βυσσινί" να επικρατούν 1-0 εντός ενώ το άλλο παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.


Από την άλλη, η Αστραπή Μεσοποταμίας υποβιβάστηκε φέτος στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που θέλει να κλείσει τη χρονιά με ένα τίτλο. Άλλωστε πρόκειται για το πολυνίκη του θεσμού με 9 κατακτήσεις,ενώ έχει παρουσία σε 5 ακόμα τελικούς.
Αντίθετα με τον Α.Ο Κάστωρ, η ομάδα της Αστραπής έρχεται από τρεις συνεχόμενους χαμένους τελικούς (1997,2006,2010).Ο τελευταίος μάλιστα, ήταν από τον Α.Ο. Κάστωρ με 3-2 και σίγουρα οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.
Η τελευταία φορά που κατέκτησε το Κύπελλο η Αστραπή,ήταν το 1994, όταν και επικράτησε της Οινόης με 2-0.

Διαιτητές του 34ου Τελικού είναι ο κ.Στυλιάδης, με 1ο βοηθό τον Δημητριάδη και 2ο τον Σταγγόλη,ενώ 4ος είναι ο Φωτιάδης.

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.