Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Σήμερα:Stand Up Comedy στο Blue Note


Οι S.U.T (Stand Up Therapy), δημιουργήθηκαν το 2003 μέσα από μια περίεργη και σπάνια πλανητική συγκυρία και είναι η πρώτη και η μοναδική ομάδα Stand Up Comedy στην Θεσσαλονίκη που είναι...ταγμένοι στην κωμωδία (αλλά και στη Παναγία Σουμελά) με συνεχή παρουσία για τόσα πολλά χρόνια.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους σε θεατρικούς χώρους, σε live σκηνές,clubs και μπαρ.

Χαρακτηριστικό των Shows τους είναι το έντονο διαδραστικό στοιχείο και η παρεΐστικη διάθεση που δημιουργείται.

Οι εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη αλλά και στις περιοδείες τους στέφονται πάντα από μεγάλη επιτυχία, πολλά γέλια και έχουν φανατικούς πιστούς της θρησκείας του γέλιου που τους ακολουθούν. Νομίζουν πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για την πρώτη τους παγκόσμια περιοδεία «για να έρθουμε κοντά στην ομογένεια ..»


1. "To Stand or to Sit?" Μια Comedy, ολοκαίνουρια παράσταση ατόφιου, κλασσικού StandUp Comedy που υπόσχεται πολλά σπασμένα παΐδια από πτώσεις λόγω γέλιου. Με σατυρικά κείμενα που καλύπτουν όλο το φάσμα της καθημερινότητας, των ανθρώπινων σχέσεων, παρουσίαση του προσμενόμενου CD τους "Έρωτας Αρρώστια" αλλά και «παιχνίδια» με την καταναγκαστική αλλά ελεύθερη συμμετοχή του κοινού δεσμευόμαστε «να μην μείνει άντερο»

Διάρκεια παράστασης: 2 ώρες


Βαλσαμίδης Δημήτρης
Κατσούδα Ήρα
Πασπάτης Αντρέας.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ BLUE NOTE, MIA ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.