Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Το προγραμμα του Blue Note για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.


Οι Πράσσειν 'Αλογα δημιουργήθηκαν το 1996 και είναι από τις λίγες μπάντες που συνεχίζουν πλέον από την μεγάλη φουρνιά του ελληνόφωνου ροκ των τελών της δεκαετίας του '90.
Την Παρασκευή 1 Ιουνίου θα παρουσιάσουν στο Blue Note...την νέα τους δουλειά, με τίτλο Midas Touch.
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Καστοριανοί "Ρόκ Αυλαία".
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.



Το Σάββατο 2 Ιουνίου, οι Αθηναίοι MAIDENANCE που όπως φανερώνει και το όνομά τους πρόκειται για μία IRON MAIDEN TRIBUTE BAND,
Λίγα λόγια απο τους ίδιους...

Η καλύτερη tribute band στους Iron Maiden θα βρίσκεται στην Καστοριά το ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 22:00, για μια και μοναδική LIVE AFTER DEATH συναυλία! Θα παιχτεί ζωντανά όλο το ιστορικό live του 1985 καθώς και πολλά ακόμη αγαπημένα κομμάτια των θρυλικών βρετανών, κυρίως από τη δεκαετία '80 - '90 σε ένα τρίωρο setlist που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ακολουθεί Maiden party με DJ set από τον μοναδικό Ζήση Πετκανά (rockoverdose.gr) μέχρι το πρωί!
UP THE IRONS!!!!!!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00




Η Κυριακή 3 Ιουνίου, θα είναι και η τελευταία μέρα λειτουργίας του, πριν το Blue Note σας αποχαιρετήσει για το καλοκαίρι..
Οι Τ.Ν.Τ. ( Ορθολογιστές ), θα παρουσιάσουν την νέα τους δουλειά με τίτλο "UNLEASH THE BEAST".
Guests οι Κ.Λ.Ι.Ο.Σ, Ανοιχτή Πληγή, & Wezrap.

Doors open @ 20.30

Γενική είσοδος για όλα τα events 7 €

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.