Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Εισβολή της αστυνομίας στην Καλιφόρνια - Δεν φαντάζεστε το λόγο!!! (βίντεο)

Χθες είδα τυχαία αυτό το βίντεο.

Αφορά μια επιδρομή της αστυνομίας σε μανάβικο, στην Καλιφόρνια, με προτεταμένα όπλα, λες και αντιμετώπιζαν καμία μεγάλη απειλή για τη ζωή τους, από τον έκπληκτο μανάβη.

Διότι έχουν λύσει όοοολα τα άλλα εγκλήματα και πήγαν να... πατάξουν κι αυτό της διανομής / πώλησης / ανταλλαγής τροφίμων.

Διάβασα τα σχόλια από κάτω και σας τα μεταφέρω. Εάν δυσκολεύεστε να καταλάβετε το θέμα, όπου ΗΠΑ, αντικαταστήστε με τη λέξη “Ελλάδα”:

Ο Νόμος S510 της Γερουσίας των ΗΠΑ, καθιστά παράνομη την καλλιέργεια, την διανομή, την εμπορία ή την ανταλλαγή τροφίμων που έχουν παραχθεί από ιδιώτες.

Ο Νόμος S 510, για την επικαιροποίηση της ασφάλειας τροφίμων του 2010, είναι ίσως ο πιο επικίνδυνος νόμος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Είναι παρόμοιος με αυτό που συνέβη στην Ινδία όταν επεβλήθη φόρος στο αλάτι υπό τη βρετανική κατοχή, αλλά ο Νόμος S 510 επεκτείνει τον έλεγχο σε όλα τα τρόφιμα στις ΗΠΑ, παραβιάζοντας το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα στην τροφή.

Ο Νόμος S 510 παρέχει στην εταιρεία Monsanto απεριόριστη δύναμη πάνω σε όλους τους σπόρους των ΗΠΑ, σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, όλες τις τροφές και τις καλλιέργειες.

Ο Νόμος S 510 αποτυγχάνει σε ηθικό, κοινωνικό, οικονομικό, πολιτικό, συνταγματικό και ανθρώπινο δικαίωμα επιβίωσης.

1. Θέτει όλα τα τρόφιμα των ΗΠΑ και όλες τις αγροτικές καλλιέργειες των ΗΠΑ υπό το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας (Homeland Security) και το Υπουργείο Άμυνας (Department of Defense), στην περίπτωση μόλυνσης ή σε κατάσταση επείγουσας σημασίας, που όμως δεν ορίζεται με σαφήνεια. Μοιάζει με το Σχέδιο Κίσινγκερ.

2. Βάζει τέλος στην κυριαρχία των ΗΠΑ επί της προμήθειας τροφίμων της, εμμένοντας στην συμμόρφωση με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ), απειλώντας έτσι την εθνική ασφάλεια.

3. Επιβάλλει τον Διατροφικό Κώδικα (Codex Alimentarius) στις ΗΠΑ, ένα παγκόσμιο σύστημα ελέγχου των τροφίμων. Επιτρέπει στα Ηνωμένα Έθνη, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον Οργανισμό Τροφίμων του ΟΗΕ (FAO) και τον ΠΟΕ να αναλάβουν τον έλεγχο κάθε τροφίμου στη Γη και να αφαιρέσουν την πρόσβαση στα φυσικά διατροφικά συμπληρώματα.

4. Θα αφαιρέσει το δικαίωμα στον καθαρισμό, την αποθήκευση και την ιδιοκτησία σπόρων στις ΗΠΑ, θέτοντας τον έλεγχο των σπόρων στα χέρια της Monsanto και άλλων πολυεθνικών, απειλώντας έτσι την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.

5. Αποδομεί ό,τι έχει απομείνει από την οικονομία των ΗΠΑ. Παίρνει την γεωργία και τα τρόφιμα, που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος όλων των οικονομιών, τα αφαιρεί από τα χέρια των πολιτών και τα τοποθετεί υπό τον πλήρη έλεγχο των πολυεθνικών επιχειρήσεων που ασκούν επιρροή στον ΟΗΕ, τον ΠΟΥ, τον FAO και τον ΠΟΕ, με τα HHS [Health & Human Services] και CDC [Center for Disease Control, Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών] να δρουν ως πράκτορες, και το Υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας να έχει αναλάβει την επιβολή.


esp0ir.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.