Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Καστοριά: Ηλιακοί συλλέκτες ζεστού νερού στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων

Hλιακοί συλλέκτες – Boiler ζεστού νερού χρήσης τοποθετήθηκαν στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού Καστοριάς και έχουν τεθεί σε λειτουργία δίνοντας λύση στο πρόβλημα που υπήρξε. Όπως επισημαίνεται από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, τοποθετήθηκαν ένδεκα ηλιακοί συλλέκτες, ένα boiler500 lt και τέσσερα boiler300 lt, προϋπολογισμού 24.580 ευρώ και με τη λειτουργία τους δίνεται λύση στα σοβαρά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άργους Ορεστικού από την έλλειψη ζεστού νερού.

Για το έργο αυτό υπεγράφη Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, του Δήμου Ορεστίδος και της 15ης Ταξιαρχίας. Το κέντρο νεοσυλλέκτων επισκέφθηκαν χθες Πέμπτη, για να δουν από κοντά το έργο, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Ορεστίδος Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, ο Διοικητής του 585 Μ/Π ΤΠ Ανδρέας Αθανασόπουλος και υπάλληλοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Καστοριάς.
ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.