Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Καστοριά: Η νύχτα των μεγάλων ανατροπών (μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα)

Δείτε το μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα, από το press room που διαμορφώθηκε στο ισόγειο της αντιπεριφέρειας. Από νωρίς, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι κομμάτων είχαν πάρει τις θέσεις τους και δέχονταν τη ροή των αποτελεσμάτων.

Μη έχοντας δικά τους γραφεία, οι υποψήφιοι των... ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν όλοι τους εκει.





Σχόλια, συζητήσεις, ανταποκρίσεις, αναρτήσεις, όσο περνούσε η ώρα και προμηνύονταν ιστορικές ανατροπές, τόσο η αγωνία ανέβαινε στο ύψη και όλο και περισσότεροι κατέφθαναν για να μάθουν τα αποτελέσματα κατευθείαν από την ..."πηγή".

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σαββόπουλος και οι συνεργάτες του φρόνιζαν για την απρόσκοπτη ροή των αποτελεσμάτων.

Όταν το αποτέλεσμα άρχισε να ξεκαθαρίζει, η αγωνία στο πρόσωπο του κ. Κουμπάνη μεταμορφώθηκε σε ένα πλατύ χαμόγελο ανακούφισης.

Πρώτος επισκέφθηκε το χώρο ο απερχόμενος βουλευτής κ. Τζηκαλάγιας και έδωσε τις δικές του εκτιμήσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε ο γενικός γραμματέας της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Αναστασίου, εμφανώς στενοχωρημένος.

Την ώρα που έδινε συνέντευξη στους δημοσιογράφους ο κ. Κουμπάνης, "εισέβαλε" στο χώρο η έτερη θριαμβεύτρια της χθεσινής βραδιάς, η κ. Αντωνίου μαζί με δεκάδες φίλους που πανηγύριζαν μαζί της.

Τελευταίος έκανε δηλώσεις ο κ. Λιούζας, αναφερόμενος στην ιστορική βραδυά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε χαρακτηριστικές στιγμές της βραδιάς.










Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.