Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Γιαζιτζίδου - Τσιάβου: Για 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου δεν έσπασαν το παγκόσμιο ρεκόρ!!! (ρεπορτάζ από τη Λουκέρνη)

Παρολίγον Παγκόσμιο Ρεκόρ απο τις Τσιάβου - Γιαζιτζίδου μόλις 3 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από το Παγκόσμιο Ρεκόρ που έγινε στην προηγούμενη κούρσα από τις Νεοζηλανδές αθλήτριες!!!

θα έχουν βέβαια την ευκαιρία να το σπάσουν στον... τελικό της Κυριακής.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ικανοποιητικά κύλησε για τα ελληνικά πληρώματα η πρώτη μέρα του 2ου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Λουκέρνη της Ελβετίας.

Το διπλό σκίφ των γυναικών με τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες Αλεξάνδρα Τσιάβου-Χριστίνα Γιαζιτζίδου πήρε την 1η θέση στον προκριματικό και πέρασε απευθείας στον τελικό της Κυριακής.

Το αντίστοιχο πλήρωμα των ανδρών με τους Παναγιώτη Μαγδανή-Λευτέρη Κόνσολα όπως και η δίκωπος άνευ των ανδρών με τα αδέλφια Νίκο και Απόστολο Γκουντούλα κατέλαβαν τη 2η θέση στον προκριματικό τους και προκρίθηκαν απευθείας στα ημιτελικά των αγωνισμάτων τους.

Στην 3η θέση τερμάτισε η τετράκωπος των ανδρών με τους Γιάννη Τσίλη-Γιώργο Τζιάλλα-Στέργιο Παπαχρήστο-Γιάννη Χρήστου και θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να προκριθούν στα 12 κορυφαία πληρώματα αγωνιζόμενοι στον επαναληπτικό του Σαββάτου.

Τέλος η δίκωπος άνευ με τους Κ.Χρηστομάνο-Απ.Λαμπρίδη πήρε την 5η θέση και θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό ενώ ο Σπύρος Γιάνναρος δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας

ΕΚΟΦΝΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.