Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Οι ταινίες της ημέρας - Τρίτη 3 Απριλίου 2012


Όλες οι ταινίες της ημέρας και της νύχτας...




19:30 Εμείς τα μπατιράκια ΕΤ3

Έτος παραγωγής: (1963)
Ο Θανάσης, βοηθός ζαχαροπλάστη σε κάποια επαρχιακή πόλη, τσακώνεται με το αφεντικό του και φεύγει στην πρωτεύουσα, αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Στο δρόμο προς την Αθήνα, φιλοξενείται για λίγο στο σπίτι του Ηλία, ο οποίος προσπαθεί να τον παντρέψει με τη χαζούλα αδελφή του. Γνωρίζει την όμορφη και τσαχπίνα Τριανταφυλλιά και σώζει από πνιγμό μια θεόμουρλη γεροντοκόρη που τον ερωτεύεται και τον καταδιώκει. Για να της ξεφύγει, ντύνεται μαθήτρια αλλά συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, όπου γνωρίζει μια χαριτωμένη και τροφαντή κλέφτρα, ενώ η γεροντοκόρη τα σπάει στο κέντρο που τραγουδάει ο Μπιθικώτσης, καταλήγοντας στο ίδιο κελί με τον Θανάση. Μετά την αποφυλάκισή τους, ο Θανάσης καταφέρνει να ξεφύγει από τη γεροντοκόρη και παίρνει μέρος σ’ ένα μεγάλο διαγωνισμό κεφιού και χορού, με παρτενέρ το κορίτσι των ονείρων του, την Τριανταφυλλιά.
Διάρκεια: 79′
Παραγωγή:Ελληνική
Παίζουν: Φραγκίσκος Μανέλλης, Παντελής Ζερβός, Γεωργία Βασιλειάδου, Γιάννης Μαλούχος
Σκηνοθέτης: Χρήστος Κυριακόπουλος
Σενάριο: Δημήτρης Βασιλειάδης








22:00 Η απαγωγή Star
RANSOM

Μετάδοση: 03.04.2012 | 22 00
Πρωταγωνιστές: Μελ Γκίμπσον, Ρενέ Ρούσο, Μπρόλεϊ Νόλτε, Ντελρόι Λίντο, Λίλι Τέιλορ, Γκάρι Σινίζ
Σκηνοθεσία: Ρον Χάουαρντ
Έτος: 1996
Διάρκεια: 111 λεπτά
Ο Τομ Μιούλεν, πρώην πιλότος αεροπλάνων, είναι τώρα πια πάμπλουτος και απολαμβάνει μια άνετη ζωή μαζί με τη σύζυγό του Κέιτ και τον εννιάχρονο γιο τους, Σον. Τα πράγματα παίρνουν δραματική τροπή όταν ο Σον πέφτει θύμα απαγωγής και οι κακοποιοί ζητούν 2 εκατομμύρια δολάρια. Το FBI προσεγγίζει τον Μιούλεν για βοήθεια και ο πράκτορας Χόκινς τον συμβουλεύει να μαζέψει το ποσό και να κάνει ό,τι του πουν. Η παράδοση πραγματοποιείται όμως η σύλληψη των απαγωγέων στέφεται με αποτυχία. Τώρα ο Μιούλεν αλλάζει τακτική: βγαίνει στην τηλεόραση και προσφέρει 2 εκατομμύρια δολάρια ως αμοιβή γι’ αυτόν που θα τον βοηθήσει ουσιαστικά να βρει τους απαγωγείς…









23:00 Διωγμός ΕΤ3
Έτος παραγωγής: (1964)
Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Γρηγόρη Γρηγορίου
3η ταινία : « ΔΙΩΓΜΟΣ »
Πολεμική δραματική ταινία παραγωγής ΤΖΕΪΜΣ ΠΑΡΙΣ 1964
Υπόθεση: Βρισκόμαστε στα 1942, στα μέσα της Γερμανικής Κατοχής, σ’ ένα νησί απέναντι στα μικρασιατικά παράλια, όπου μια ώριμη γυναίκα, η Κατερίνα Ροδέλη, περιθάλπει έναν τραυματία αγωνιστή της αντίστασης, τον επονομαζόμενο Κανάρη. Στη μνήμη της ζωντανεύουν εικόνες απ’ το παρελθόν, ο πανικός της μικρασιατικής καταστροφής και ειδικά της εισόδου των τσετών στο χωριό της. Εκεί έχασε τον τρίχρονο γιο της, τον Κωνσταντή, τον οποίο δεν έπαψε ποτέ να αναζητάει. Όμως, ο μαυραγορίτης μπακάλης του χωριού την καταδίδει στους Γερμανούς και μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθεί, μαζί με τον τραυματία κι ένα βαρκάκι περνούν στις τουρκικές ακτές, για να βρεθούν αμέσως κλεισμένοι σ’ έναν καταυλισμό φυγάδων. Διοικητής του είναι ένας σκληρός ανθυπολοχαγός, ο Οσέν, που εξαγοράζεται από το αγγλικό προξενείο της Σμύρνης για να μεταφέρει τους φυγάδες στην Αίγυπτο. Αλλά και οι Γερμανοί διεκδικούν τον φυγάδα, και τα γεγονότα που ακολουθούν οδηγούν, τον μεν Κανάρη στην ελευθερία, τη δε Κατερίνα στο θάνατο και μάλιστα στην αγκαλιά του Οσέν που δεν είναι άλλος από το προ εικοσαετίας χαμένο παιδί της, τον Κωσταντή.
Βραβεία: Καλύτερης ταινίας, σεναρίου και σκηνοθεσίας στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 1964
Διάρκεια: 95′
Παραγωγή:Ελληνική
Παίζουν: Μάνος Κατράκης, Βούλα Ζουμπουλάκη, Πέτρος Φυσσούν,
Φαίδων Γεωργίτσης, Βύρων Πάλλης, Ανέστης Βλάχος, Βαγγέλης Καζάν,
Σκηνοθέτης: Γρηγόρης Γρηγορίου
Σενάριο: Πάνος Κοντέλλης







23:30 Σπίτι με θέα ΕΤ1
HOME
Έτος παραγωγής: (2008)
Ένα αλληγορικό οικογενειακό δράμα με πρωταγωνιστές δύο από τους καλύτερους ηθοποιούς του μοντέρνου Ευρωπαϊκού κινηματογράφου, την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τον Ολιβιέ Γκουρμέ.
Η Μάρτε και ο Μισέλ έχουν τρία παιδιά και ζουν μια φιλήσυχη και αγαπημένη οικογενειακή ζωή. Όλα αυτά θα αλλάξουν όταν ξαφνικά δίπλα στο σπίτι τους θα χτιστεί ένας αυτοκινητόδρομος. Πηγή απίστευτου θορύβου αλλά και άλλων κινδύνων, ο δρόμος θα αναστατώσει την οικογένεια που θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να κρατήσει τους κανονικούς της ρυθμούς.
Επίσημη συμμετοχή στην Εβδομάδα Κριτικής, Φεστιβάλ Καννών 2008 και Βραβείο Καλύτερης Ταινίας από το 10ο Γαλλόφωνο Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Διάρκεια: 98′
Παραγωγή:Ελβετία, Γαλλία, Βέλγιο
Παίζουν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ολιβιέ Γκουρμέ, Αντελαϊντ Λερού, Μαντλίν Μπαντ
Σκηνοθέτης: Ούρσουλα Μέγιερ






00:30 Αβάνα, χαμένη πόλη ΝΕΤ
THE LOST CITY

Έτος παραγωγής: (2005)
1958. Για πολλούς η Αβάνα είναι μια πόλη των απολαύσεων, αλλά δεν είναι όλοι ευτυχισμένοι κάτω από την κυβέρνηση του δικτάτορα Μπατίστα. Οι επαναστατικές δυνάμεις του Φ. Κάστρο ετοιμάζονται να εισέλθουν στην πόλη και ο Φίκο (Άντι Γκαρσία) ιδιοκτήτης του πιο διάσημου μουσικού κλαμπ της πόλης, «Ελ Τρόπικο» αγωνίζεται να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά του και ζωντανή την αγάπη του για μια γυναίκα, αγνοώντας ότι το δικό του κλαμπ θα μετατραπεί σε κάτι περισσότερο από μια απλή σκηνή για την λαϊκή διασκέδαση. Ο Φίκο βυθίζεται στα γεγονότα, καθώς η επανάσταση αλλάζει τα πάντα. Και ενώ βλέπει μια κουλτούρα να εξαφανίζεται και τον κόσμο να μεταλλάσσεται, η αγάπη του για την κουβανέζικη μουσική είναι αυτή που κρατάει ζωντανές τις μνήμες του.
Διάρκεια: 144′
Παραγωγή:ΗΠΑ
Παίζουν: Άντυ Γκαρσία, Ντάστιν Χόφμαν, Ινές Σάστρ, Μπιλ Μάρεϋ
Σκηνοθέτης: Άντυ Γκαρσία







02:30 Νιώσε το ρυθμό Star
FEEL THE NOISE

Μετάδοση: 04.04.2012 | 02 30
Πρωταγωνιστές: Ομάριον Γκράντμπερι, Τζιανκάρλο Εσποζίτο, Μέλονι Ντιάζ
Σκηνοθεσία: Αλεχάντρο Τσόμσκι
Έτος: 2007
Διάρκεια: 80 λεπτά
Ο Ρομπ, ένας φιλόδοξος ράπερ, στην προσπάθεια του να αποφύγει μια συμμορία από τη γειτονιά του στο Μπρονξ, καταφεύγει στο Πουέρτο Ρίκο και στον πατέρα, που δεν γνώρισε ποτέ. Εκεί, ο ετεροθαλής αδελφός του, Χάβι, τον μυεί στους ρυθμούς του ρεγκετόν. Αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το όνειρο τους, καταλαβαίνουν ότι πρέπει να παραμείνουν αυθεντικοί στη μουσική τους και πιστοί ο ένας στον άλλο. Ο δρόμος της δόξας όμως είναι δύσκολος καθώς πρέπει να υπερνικήσουν πολλά εμπόδια, αλλά και τα προβλήματα, που έχει αφήσει πίσω του ο Ρομπ, στις κακόφημες περιοχές του Μπρονξ…
Την παραγωγή της ταινίας υπογράφει η λατίνα τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ.



CAMERASTYLO ONLINE


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.