Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Η βασιλόπιτα του Συλλόγου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Καστοριάς


Παρουσία πολλών μελών, φίλων και εκπρόσωπων των τοπικών Αρχών, ο Σύλλογος Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Καστοριάς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε...το πρωί της περασμένης Κυριακής στο HOTEL ESPEROS PALACE στην Χλόη, η διοίκηση του Συλλόγου απένειμε και 7 αναμνηστικές πλακέτες σε αντίστοιχα μέλη του συλλόγου, τα οποία συνταξιοδοτήθηκαν και ήταν οι:
1. Κοσμίδης Κοσμάς
2. Παπαγεωργίου Βασίλειος
3. Παντελίδης Βασίλειος
4. Μίντζιας Χρήστος
5. Γκολογκίνας Νικόλαος
6. Κυρκόπουλος Παναγιώτης
7. Χρήστου Ανδρέας

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρήστος Κοτορένης, αναφέρθηκε στην εξαιρετικά τραγική κατάσταση που βιώνει ο κλάδος, καθώς και στα
πολλά οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από την κυβέρνηση, η οποία όπως είπε οφείλει εκατοντάδες εκ. ευρώ από εκτελούμενα έργα. ενώ παράλληλα δεν τρέχει (όπως θα έπρεπε) το ΕΣΠΑ, ένα πρόγραμμα το οποίο θα μπορούσε να δώσει... ανάσες στον κλάδο.
Επίσης, στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος και ο δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.


Το φλουρί στην πίτα των επίσημα προσκεκλημένων "έπεσε" στον αντιδήμαρχο οικονομικών Καστοριάς Τρύφωνα Πολυγιάννη, ενώ το φλουρί στην πίτα των καλεσμένων βρήκε ο Μήρκος Αθανάσιος.
Το δώρο αντιστοιχούσε σε ένα βιβλίο "Φωτογραφικά πορτρέτα από την Καστοριά και την περιοχή της την περίοδο του Μακεδόνικου Αγώνα" του φωτογράφου Λεωνίδα Παπάζογλου, από τη συλλογή του Γιώργου Γκολομπία.

Τέλος, την έκπληξη της εκδήλωσης, τη φύλαγε ο Σύλλογος για το τέλος, όταν έκανε την εμφάνιση του ο Αϊ Βασίλης μοιράζοντας δώρα σε όλα τα παιδιά-μέλη του Συλλόγου.


εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ"


Επιμέλεια: Μπέτσκας



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.