Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δυτ. Μακεδονία: Σε ομόλογα μετατράπηκαν οι συνδρομές των Επιμελητηρίων

Τεράστιο θέμα, ακόμη και για την επιβίωση των Ε.Β.Ε στην Δυτ. Μακεδονία, προκαλεί η επιβεβαίωση της πληροφορίας ότι τα χρήματα των Επιμελητηρίων από τις συνδρομές των μελών, μετατράπηκαν με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας τα προηγούμενα χρόνια σε ομόλογα, σύμφωνα με δηλώσεις στο Δίκτυο ΕΡΑ Δυτ. Μακεδονίας, του Προέδρου του ΕΒΕ Καστοριάς κ. Καραταγλίδη.
Σε δηλώσεις του ο κ. Καραταγλίδης έκανε γνωστό ότι...«έχει χαθεί μεγάλο μέρος της αξίας των χρημάτων των Επιμελητηρίων που φθάνει ακόμη και τα 2/ 3 (δύο τρίτα), χωρίς να ρωτηθούν τα τοπικά Επιμελητήρια και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, αλλά και χωρίς ούτε καν να ενημερωθούν μέχρι πρότινος οι ενδιαφερόμενοι. Εν τω μεταξύ, την οργή και την αγανάκτηση του για την μετατροπή των χρημάτων των Επιμελητηρίων σε Ομόλογα, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας-Εορδαίας, ζητώντας επιπλέον ενημέρωση για το θέμα, αλλά και ενέργειες από την πλευρά του ΕΒΕ Κοζάνης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Αντώνης Μαυρίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.