Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος για το κόστος θέρμανσης και τις διαγραφές


Την αναγκαιότητα να εξετάσουν από την αρχή, η κεντρική πολιτεία, τα περιφερειακά όργανα και η τοπική αυτοδιοίκηση, το θέμα του κόστους της θέρμανσης, επεσήμανε ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος,

έτσι ώστε, όπως είπε, να βρεθεί τρόπος για τα επόμενα χρόνια που θα ανακουφίζει εν μέρει τουλάχιστον, το μεγάλο κόστος της θέρμανσης. Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά για την ακρίβεια στη θέρμανση, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι κατανοεί απόλυτα τους πολίτες που διατράνωσαν τον πόνο τους, την αγωνία τους και το πρόβλημα τους.

Επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε στις διαγραφές και την νέα δανειακή σύμβαση.Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι το ναι στη δανειακή σύμβαση σήμαινε ότι «αποφεύγουμε την ολική καταστροφή, τη χρεοκοπία, τη στάση πληρωμών και την εκδίωξη αργά ή γρήγορα της Ελλάδας από την ευρωζώνη». Παράλληλα σημείωσε ότι «ήταν λάθος το ότι κάποιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν υπερψήφισαν αυτή την συμφωνία, όπως ήταν λάθος και όσοι απείχαν από την ψηφοφορία, αλλά από την άλλη πλευρά ήταν λάθος και οι διαγραφές από την Κοινοβουλευτική Ομάδα». Εκτίμησε τέλος ότι θα πρέπει να επανεξεταστεί αυτό το θέμα.

Πηγή:erτ.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.