Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ: Ανεβαίνει στη Αθήνα το νέο θεατρικό έργο του καστοριανού συγγραφέα Κώστα Σάμαιργλου‏


Ένας μεσόκοπος σκηνοθέτης στην Καστοριά χάνει ύστερα από εφτά χρόνια το θέατρό του από χρεοκοπία. Την τελευταία μέρα, αποφασίζει να εξιστορήσει όλες τις κακότυχες καταστάσεις που του τύχανε αυτά τα χρόνια, σε μια...κάμερα με τη βοήθεια ενός τεχνικού θεάτρου. Μέσα από τη διήγησή του, βλέπουμε όλες τις κωμικοτραγικές καταστάσεις που μας είναι ιδιαίτερα γνωστές μέσα από την καθημερινότητά μας, στην Ελλάδα της κρίσης, οι οποίες «χτυπήσανε» έναν ακίνδυνο ανθρωπάκο σαν το πρόσωπο της ιστορίας.

Το ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ είναι μια κωμωδία που θυμίζει πολλές άλλες κωμωδίες. Από επιθεώρηση μέχρι κωμωδία καταστάσεων.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΤΩΝΙΑ ΡΑΛΛΗ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΜΩΝΑΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΛΤΑΣΟ


Συγγραφέας Κώστας Σάμαιργλου
Ο Κώστας Σάμαιργλου είναι από τον Κρανιώνα Καστοριάς. Έχει ασχοληθεί με θέατρο μπουλουκιών και κατασκευή λαϊκών θεαμάτων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (Ισλανδία, Βουλγαρία, Ρουμανία). Ασχολείται με την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς και των κοινωνικών καταστάσεων που αυτή παράγει.

Η ομάδα
Η Νοσταλγία είναι μία από τις πιο γνωστές νέες θεατρικές ομάδες της Αθήνας, με 12 χρόνια πορείας και 16 παραγωγές στο ενεργητικό της. Έχει ανεβάσει πολλά θεατρικά έργα στα πιο γνωστά θέατρα της Αθήνας και από τον περσινό Μάρτιο στεγάζεται στον δικό της θεατρικό χώρο, το Rabbithole, το πρώην δηλαδή Θέατρο της Άνοιξης που μετρά 20 χρόνια ιστορίας στο Ελληνικό θέατρο.



ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΜΑΙΡΓΛΟΥ
«ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ»
Από 29 Φεβρουαρίου 2012
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ RABBITHOLE
ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ 20, ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10 ΕΥΡΩ, ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 7 ΕΥΡΩ, ΟΜΑΔΙΚΟ (ΑΠΟ 5 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ) 5 ΕΥΡΩ
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:30
Κρατήσεις: 210 – 52 49 903

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.