Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ετήσια Εκδήλωση Πολυτέκνων Καστοριάς (φωτογραφίες)‏


Βράβευσης μαθητών - τέκνων πολυτέκνων οικογενειών, που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, καθώς και των νέων οικογενειών, που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες το έτος 2012

Σε μια ζεστή και ανθρώπινη εκδήλωση, την ημέρα των Θεοφανείων, στην...ταβέρνα "ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑ", ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καστοριάς πραγματοποίησε την καθιερωμένη πλέον ετήσια γιορτή του (βραβεύσεις - κοπή βασιλόπιτας).
Παρουσία φορέων του νομού και πολυτέκνων οικογενειών, ο Σύλλογος καλωσόρισε και τίμησε τις επτά (7) οικογένειες, που ανακηρύχθηκαν πολύτεκνες και τα είκοσι επτά (27) παιδιά των πολυτέκνων οικογενειών, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας τη χρονιά που πέρασε.

Βάση για τη διατήρηση του Ελληνικού Έθνους

Σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ήταν να επιβραβεύσει ο Σύλλογος τις οικογένειες, που στις δύσκολες εποχές που διανύουμε "τόλμησαν" να αποκτήσουν ένα ακόμη παιδί και την προσπάθεια και το ήθος των παιδιών - φοιτητών και παράλληλα να δώσει κίνητρο στα υπόλοιπα παιδιά, για να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους τόσο για την επίτευξη εισαγωγής τους σε ανώτατες σχολές όσο και για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία.
"Βραβεύουμε σήμερα τις επτά (7) νέες πολύτεκνες οικογένειες που εγγράφησαν στο Σύλλογο μας το 2011 και τα είκοσι επτά παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, τα οποία εισήχθησαν το έτος 2011 στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, με ένα συμβολικό χρηματικό ποσό-προσφορά του Συλλόγου. Ταυτοχρόνως, σήμερα τιμούμε την Πολύτεκνη Οικογένεια, η οποία αποδεικνύει μέσα στις δυσκολίες της ζωής, τη δύναμη και τη θέληση που έχουν οι πολύτεκνοι, πάντα βέβαια με τη βοήθεια του Θεού', δήλωσε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολύτεκνων Καστοριάς κ. Γεώργιος Γκίτσος, στηλιτεύοντας συγχρόνως την Κυβέρνηση για την αντιπολυτεκνική τακτική που ακολουθεί, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα όχι το οικονομικό, αλλά το δημογραφικό.

"Βολές" κατά της πολιτικής της κυβέρνησης για τους πολυτέκνους
"Βολές" κατά της κυβερνητικής πολιτικής επέρριψε και ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων Κοζάνης κ. Κυριάκος Ιωαννίδης, που παρευρέθηκε στην εκδήλωση, ιδιαίτερα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και την ουσιαστική κατάργηση των μεταγραφών των φοιτητών.

Τέλος, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, που αναφέρθηκε σύντομα στις δυσκολίες που περνάνε σήμερα όχι μόνον οι πολύτεκνοι, αλλά ολόκληρη η κοινωνία, ο βουλευτής ΝΔ Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος συνεχάρη τους πολυτέκνους, υποσχόμενος μελλοντική συμπαράσταση και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος, ενώ απουσίασαν οι εκπρόσωποι του Δήμου Καστοριάς, αφού την ίδια ώρα ήταν προγραμματισμένη η έναρξη των καρναβαλιών

Παράλληλα, ο Σύλλογος έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με το φλουρί να πέφτει στη μικρή Πηνελόπη Βλάχου, ενώ το φλουρί από την πίτα μελών του Δ.Σ. "έπεσε" στον ιατρό κ. Ανδρέα Γούλιο.
Όσον αφορά στα παιδιά που βραβεύτηκαν, είναι τα εξής:
1. ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΙΑΣΩΝ
2. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
3. ΒΕΛΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
4. ΒΕΛΛΙΟΥ ΕΛΕΝΗ
5. ΒΛΑΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
6. ΓΚΑΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7. ΔΑΛΤΖΗ ΟΛΓΑ
8. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9. ΕΛΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
10. ΚΑΡΟΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
11. ΚΑΡΠΟΖΗΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
12. ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
13. ΛΑΓΓΙΩΤΗ ΖΩΗ
14. ΜΙΧΑΛΙΤΣΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ
15. ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
16. ΜΠΟΥΡΙΝΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
17. ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
18. ΜΟΥΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
19. ΣΕΡΣΕΜΗ ΑΡΕΤΗ
20. ΣΤΕΡΠΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
21. ΣΤΕΡΠΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
22. ΣΤΡΑΤΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ
23. ΤΑΛΛΑΡΟΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
24. ΤΟΚΑΤΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
25. ΤΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
26. ΤΟΛΟΥ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2011

α) ΛΟΓΩ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 4ου ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ
1. ΑΔΑΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ ΣΤΕΡΓΙΑΚΑ
2. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ
3. ΚΑΦΑΤΑΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ - ΖΩΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
4. ΝΑΤΣΙΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΟΛΓΑ ΦΟΥΡΓΚΑΤΣΙΩΤΗ
5. ΠΑΣΒΑΤΗΣ ΝΑΟΥΜ - ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΑΚΡΗ

β) ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΧΗΡΕΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)
1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
2. ΣΙΩΜΟΥ ΕΥΑΝΘΙΑ







Από την εφημερίδα "ΣΕΝΤΡΑ"


Επιμέλεια: Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.