Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι της Μεσοποταμίας


Ο Δήμος Καστοριάς ετοιμάζεται για το 30ο Καρναβάλι Μεσοποταμίας, είναι το μοναδικό καρναβάλι που γίνετε στην περιοχή μας της αποκριές.
Το «Καρναβάλι Μεσοποταμίας» αντιστέκεται στις οικονομικές αντιξοότητες, με πείσμα, δημιουργικότητα και...εθελοντική εργασία, προσαρμοζόμενο βέβαια στις νέες συνθήκες και στοχεύει να προσφέρει αισιοδοξία και
χαμόγελο σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Όπως επισημαίνει η δημοτική αρχή, φέτος οι δαπάνες υλοποίησης του Καρναβαλιού ελαχιστοποιούνται και έτσι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η οργάνωση και η επιτυχία των καρναβαλικών εκδηλώσεων, βασίζεται στη εθελοντική συμμετοχή, των συλλόγων, των φορέων, των επαγγελματιών και των παιδιών της περιοχής.

Το «Καρναβάλι Μεσοποταμίας» Περιλαμβάνει αναβίωση αποκριάτικων εθίμων, εκδηλώσεις για τα παιδιά, ενώ οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου.

ΠΗΓΗ:svouranews.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.