Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ηandball: Νίκησε η Καστοριά τον Άρη Θεσ/νικης με 31-22

Στον πρώτο από τους 2 αγώνες μπαράζ για την παραμονή στην Α2 του handball Γυναικών, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καστοριάς,

οι νεαρές ταλαντούχες παίκτριες της ομάδας μας ,νίκησαν με 31-22 τον Άρη Θεσ/νίκης και πήραν σοβαρό προβάδισμα, 9 γκολ για τον επαναληπτικό.

Τα κορίτσια του Α.Ο.Α.Κ έλεγχαν σε όλη την διάρκεια το ρυθμό του αγώνα και με το συνεχές τρέξιμο και την πολλή καλή τους άμυνα, επιβλήθηκαν άνετα των αντιπάλων τους.Οι Καστοριανές ευτύχισαν να έχουν σε πολύ μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα Τολιοπούλου που "κατέβασε ρολά". Ωστόσο, όλες οι παίκτριες της Καστοριάς κινήθηκαν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και έδωσαν πραγματικά τον καλύτερο εαυτό τους. Αξιοσημείωτη και η προσφορά της αρχηγού Παπαβασιλείου , που ήρθε από την Αγγλία για να βοηθήσει την ομάδα μας στα μπαράζ για την παραμονή της στην κατηγορία.


Από την άλλη, η ομάδα του Αρη σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί, που είχε πριν τον αγώνα. Έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του αγώνα και τα βρήκε σκούρα με την άμυνα και την τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Η μόνη που ξεχώρισε από τις φιλοξενούμενες ήταν η Κόττα.

Το σκορ στο ημίχρονο ήταν 14-10 και τελείωσε με την μεγαλύτερη διαφορα στο παιχνίδι 31-22.
Τα δεκάλεπτα ήταν: 4-2, 10-4, 14-10, 20-15, 25-19, 31-22

Για την Καστοριά αγωνίστηκαν οι:Τολιοπούλου , Κυβεντίδου, Κουτίνα ,Ζυγούρα Αγνή(8) ,Ζυγούρα Ιωάννα(5)Τσιφωνότα(6) Γκάτσιου(2)Παπαβασιλείου(8)Παρασκευαίδου (2) ,Παπαρίζου,Μουρουζίδου Τσιόγκα ,Μπαζίνα.
Προπονητές :Ηλίας Τάρες και βοηθός Νίκος Σαλαγιάννης.

Εις αναμονή των σπουδαίων την επόμενη εβδομάδα απο την Θεσσαλονίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.