Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Σκακιστικός Σύλλογος Καστοριάς: Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2012 – 3η Αγωνιστική


Βαριά εκτός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Σ.Ο. Κατερίνης γνώρισε η ομάδα του Σ.Σ. Καστοριάς, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στα πλαίσια...της 3ης αγωνιστικής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.

Με αρκετές ελλείψεις στη σύνθεσή του και κενή τη 10η σκακιέρα, ο Σ.Σ. Καστοριάς πάλεψε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντικειμενικά καλύτερο αντίπαλο, με το τελικό αποτέλεσμα να αδικεί πάντως τη συνολική προσπάθεια της ομάδας. Τις νίκες του Σ.Σ. Καστοριάς σημείωσαν ο Αλέξανδρος Δημητριάδης στην 2η σκακιέρα, η Βασιλική Τσούτσα στην 7η σκακιέρα και ο Δημήτρης Παύλου στην 8η σκακιέρα. Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα της Κατερίνης αποκτά σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων της για τη μάχη της ανόδου στην Α' Εθνική κατηγορία, ενώ η ομάδα μας θα επιδιώξει να καλύψει τη βαθμολογική απώλεια στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με πρωταρχικό στόχο την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνος της κυριακάτικης αναμέτρησης έχει ως εξής:


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Σ.Λ. Φλώρινας - Ο.Σ. Γιαννιτσών: 4,5-5,5
Σ.Ο.Π. Δούρειος Ίππος - Π.Α.Σ. Εδεσσαίοι "8x8": 2,5-7,0
Σ.Α.Π. Σκακιστάκος - bye

Έτσι, η βαθμολογία του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής διαμορφώνεται ως εξής:


Στην επόμενη (4η) αγωνιστική του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 και ώρα 11π.μ., ο Σ.Σ. Καστοριάς θα υποδεχθεί την Σ.Λ. Φλώρινας, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα εξασφαλίσει -εκτός σοβαρού απροόπτου- την παραμονή της ομάδας μας στη Β' Εθνική κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.