Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Καστοριά: Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Επιλέγω σπουδές

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σε διάφορες πόλεις σειρά ενημερωτικών ημερίδων με γενικό τίτλο "Επιλέγω σπουδές" και αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό των μαθητών.


Η πολύ σημαντική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 17.30μ.μ στο Αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας.

Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από αναλυτικά στοιχεία, για τις επιδόσεις των μαθητών ανά κατεύθυνση και μάθημα τις προηγούμενες χρονιές στις πανελλήνιες, αλλά και γενικότερες πληροφορίες για τη επιτυχημένη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Στράτος Στρατηγάκης (Μαθηματικός Ερευνητής, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, μέλος της ΕΛΕΣΥΠ, εκπαιδευτικό συντάκτη του Αγγελιοφόρου και συνεργάτη της Καθημερινής και της Ελευθεροτυπίας)

Δείτε βίντεο με μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την αντίστοιχη ημερίδα, πριν λίγες μέρες στην Κοζάνη, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr ...

Μπέτσκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.