Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Χτύπησε αστυνομικό ο Κουλούρης

Στο τμήμα βρέθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης. Χτύπησε με το αυτοκίνητο αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει τον έλεγχο

Επεισόδιο μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη, σημειώθηκε τη νύχτα, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρόης.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για έλεγχο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου όταν αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο να παραβιάζει τα κόκκινα φανάρια στο ύψος του Καλλιμάρμαρου.
Ο Κίμωνας Κουλούρης, σύμφωνα με την αστυνομία, αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και αφού τους "στόλισε" με διάφορα επίθετα, χτύπησε έναν 25χρονο αστυνομικό με το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει.
Ο πρώην υπουργός οδηγήθηκε στην Τροχαία Καισαριανής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, με την τροχαία Καισαριανής να διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Πηγή:news247

1 σχόλια:

Είμαστε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Καστοριάς είπε...

Το θράσος τους είναι απύθμενο, εως πότε θα κυκλοφορούν ατιμώρητοι; Αντί να εξαφανιστούν απο προσώπου γης για την καταστροφική πολιτική των τελευταίων τριάντα χρόνων, για την κλοπή του μέλλοντος των παιδιών μας, για το ψέμα ,την υποκρισία,τους εκβιασμούς,το ξεπούλημα της πατρίδας μας....και τόσα άλλα!!! Εγώ ξέρω πως αν είχα παραβιάσει το κόκκινο θα πήγαινα αυτόφορο. Ε ρε Θεέ μου δεν θα υπάρξει δικαιοσύνη να τους δούμε όλους αυτού μια μέρα μέσα, αφού πρώτα δημευτούν οι περιουσίες τους. Εύχομαι στον αστυνομικό, αν του κάνει μήνυση, καλή δύναμη, γιατί έχει ν'αντιμετωπήσει πολλές πιέσεις. Να μην το βάλει όμως κάτω, όλη η κοινωνία θα είναι μαζί του.

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.