
Διαβάστε τα υλικά και την εκτέλεση όπως τα παρουσίασε το Έθνος cookbook...
Yλικά
- 1 κιλό συκώτι χοιρινό
- 2 νεφρά χοιρινά
- ½ κιλό κρέας χοιρινό από κομμάτι με λίπος
- 1 κομμάτι σπλήνα χοιρινή
- 3 κρεμμύδια
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
- 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
αλάτι, πιπέρι
EKTEΛEΣH
Κόβουμε σε κομμάτια όλα τα κρεατικά και τα βάζουμε σε κατσαρόλα με 2½ ποτήρια νερό να βράσουν σε μέτρια φωτιά. Αφού πιουν όλο τους το νερό, προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σοτάρουμε μαζί με το κρέας. Σβήνουμε με το κρασί. Ρίχνουμε και τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό, τη ρίγανη και το αλατοπίπερο. Σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει καλά το κρέας.
Καλή σας όρεξη!!
ethnos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.