Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

HANDBALL Καστοριας 2011-2012‏


Ξεκινούν αυτό το Σ/Κ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Α.Ο.Α.Κ στα τμήματα του handball με αγώνες για τα ηλικιακά πρωταθλήματα εφήβων και κορασίδων.
Στο ανδρικό τμήμα ο στόχος ειναι όπως και πέρυσι η άνοδος στην Β ΕΘΝΙΚΗ κατι που...δεν έγινε πέρυσι εφικτό στα μπαράζ των πρωταθλητών των τοπικών ενώσεων.Την προσπάθεια φέτος θα βοηθήσουν πολύ και οι Κεσίδης ,Αναστασίου που επέστρεψαν στον σύλλογο.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για το γυναικείο τμήμα του Α.Ο.Α.Καστοριάς το 2010-2011 που έφερε την άνοδο στην Α2 για δεύτερη φορά στην ιστορία του και την 4η θέση στο πανελλήνιο παγκορασίδων, μια πολύ δύσκολη χρονιά ξεκινάει ,η καλύτερα έχει ξεκινήσει από τις 8 αυγούστου για τις αθλήτριες της Καστοριάς. Με διπλές προπονήσεις στην αρχη ,τόσο σε ανοικτό γήπεδο (στίβος) όσο και στο κλειστό δίνουν ως τώρα τον καλύτερο τους εαυτό έχοντας επίγνωση της ιδιετερότητας της φετεινής χρονιάς μέσα από ενα ιδιέταιρα επίπονο πρόγραμμα .

Σημαντική η απώλεια της Αναγνωστοπούλου που πήρε μεταγραφή για την ομάδα των Πρωτοπόρων . Η πολύ νεανική ομάδα της Καστοριάς έχει ως σκοπό κύρια την αποκόμιση εμπειριών γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού .Πάντως όποιο και να είναι το τελικό αποτέλεσμα η ομάδα θα προσπαθήσει τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και να είναι εφαλτήριο η φετεινή χρονιά για τα καλύτερα που σίγουρα έρχονται,από την στιγμή που οι παίκτριες που αποτελούν την ομάδα έχουν πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας (16.8) και πολύ πάθος για το άθλημα που υπηρετούν.

Στα ηλικιακά ,ο σύλλογος θα πάρει μέρος σε όλες τις κατηγορίες ,εκτός από τις νεανίδες, με στόχο να έχει μια καλή πορεία στις παγκορασίδες ενώ στην κατηγορία των κορασίδων γιατι όχι να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να μπει στο final 4.

e-handball.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.