Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νέες, πρωτοποριακές επενδύσεις στον Γράμμο ετοιμάζει ο Γεώργιος Σπύρου, ιδιοκτήτης του "Grammos Lodge"

Ο Καστοριανός Γεώργιος Σπύρου, ηλικίας 34 ετών, φανατικός φίλος της φύσης και ιδιαίτερα του Γράμμου, πριν δύο χρόνια αποφάσισε να αγοράσει σε δημοπρασία οικόπεδο το οποίο εδώ και ένα χρόνο έχει κατασκευάσει ένα πραγματικό παλατάκι, το καταφύγιο "Grammos Lodge" το οποίο και λειτουργεί...
σχεδόν σε καθημερινή βάση, ενώ ο ίδιος έχει αποφασίσει να εγκατασταθεί μόνιμα στην περιοχή. Μάλιστα, στον ξενώνα έχει καταφέρει να φέρει και ασύρματο Internet, καθώς επίσης και πολλές άλλες παροχές και διευκολύνσεις, πρωτοποριακές για την ακριτική περιοχή του Γράμμου.

Ωστόσο, οι στόχοι του δεν σταματούν εδώ, αφού στην πρόσφατη δημοπρασία ο κ. Σπύρου αγόρασε ακόμη δύο οικόπεδα με στόχο να διευρύνει τις επιχειρηματικές του δράσεις και να επενδύσει στην περιοχή.

«Είμαι ερωτευμένος με την περιοχή του Γράμμου και ιδιαίτερα με τη φύση», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΣΕΝΤΡΑ ο κ. Σπύρου και πρόσθεσε «Όταν ξεκίνησα να κατασκευάζω στον Γράμμο το καταφύγιο και αποφάσισα να κατοικήσω μόνιμα στην περιοχή, κάποιοι δεν το πίστευαν και νόμιζαν ότι έκανα πλάκα. Προσωπικά, μέχρι τώρα, αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόφαση μου αυτή και παράλληλα είμαι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα λειτουργία της επιχείρησης μου. Ο Γράμμος για εμένα προσωπικά έχει μέλλον και το κυριότερο είναι ότι εμένα με ικανοποιεί αυτό που κάνω.

Έχω και άλλα πρωτοποριακά σχέδια για επενδύσεις στην περιοχή, η οποία τα τελευταία χρόνια ολοένα και αναπτύσσεται. Αυτό που θα επιδιώξω τώρα με τα δύο νέα οικόπεδα που αγόρασα από τη δημοπρασία, είναι να κατασκευάσω 6 σύγχρονους μπανκαλόους, με όλες τις ανέσεις και υπαίθριες δραστηριότητες, προκειμένου να εξυπηρετήσω και τον πιο απαιτητικό πελάτη, εδώ, σε αυτή τη γωνιά της Ελλάδος».

Παράλληλα, ο κ. Σπύρου έκανε αναφορά και για την κατάσταση του οδικού δικτύου Πεύκου-Γράμμου, επισημαίνοντας πως : «Για να προκύψει ανάπτυξη στην περιοχή χρειάζεται απαραίτητα να κατασκευασθεί ο δρόμος (ένα αίτημα από κατοίκους και επισκέπτες πολλών χρόνων) κάτι που θα δώσει μεγάλη πνοή στην περιοχή. Είναι αλήθεια ότι η σημερινή κατάσταση του δρόμου αποτρέπει ένα μεγάλο ποσοστό να επισκεφθεί τον Γράμμο», και κατέληξε : «"Ο Γράμμος είναι το τελευταίο χωριό του νομού χωρίς οδικό δίκτυο, αλλά είναι το πρώτο χωριό με μελλοντική ανάπτυξη και αυτό νομίζω ότι θα πρέπει να το δουν καλά οι τοπικοί άρχοντες».

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κουτσής
Επιμέλεια: Μπέτσκας
Περισσότερα στη «ΣΕΝΤΡΑ» που κυκλοφορεί



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.