Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Νίκος Τσέλιος προς ποδοσφαιριστές: Θα χρειαστεί μεγάλη, επίπονη και διαρκής προσπάθεια από όλους‏

"Μπορεί η Καστοριά να είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα, όμως μέσαστον αγωνιστικό χώρο δεν κερδίζουν ούτε οι φανέλες της, ούτε η ιστορίατης. Για αυτό τον λόγο θα χρειαστεί μεγάλη, επίπονη και διαρκήςπροσπάθεια από όλους σας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Τσέλιος...
στηνπρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς, λίγο πριν τηνχθεσινή προπόνηση των "γουναράδων".

Λιτός και περιεκτικός ήταν ο Νίκος Τσέλιος στην πρώτη τουομιλία προς τους παίκτες της Καστοριάς, λίγο πριν την χθεσινήπροπόνηση των "γουναράδων". Ο τεχνικός της Καστοριάς είπε, μεταξύ των άλλων, ότι περιμένει από όλους, ανεξαιρέτως, τους ποδοσφαιριστέςμεγάλη προσπάθεια, να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, σε κάθε παιχνίδι,για να μπορεί να φτάνει η ομάδα στην πολυπόθητη νίκη.

"Μπορεί η Καστοριά να είναι μία μεγάλη και ιστορική ομάδα,όμως μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν κερδίζουν ούτε οι φανέλες της, ούτε η ιστορία της. Για αυτό τον λόγο θα χρειαστεί μεγάλη, επίπονη καιδιαρκής προσπάθεια από όλους σας", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσέλιος.

Στη συνέχεια ο κ. Τσέλιος έκανε την τελευταία προπόνησητης ακριτικής ομάδας, όπου εκτός από ένα-δύο προβλήματα μικροτραυματισμών, που δεν εμπνέουν ανησυχία, όλοι οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην διάθεση του, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στηνΑγκαθιά, με την τοπική Νίκη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.