Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Νίκη Αγκαθιάς- Καστοριά‏

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δίχως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Καστοριάς ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης στην Αγκαθιά απέναντι στην τοπική Νίκη. Αναμφίβολα, το ηθικό στις τάξεις του ερυθροκίτρινου στρατοπέδου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα μετά το θετικό ξεκίνημα των ''γουναράδων'' στην πρεμιέρα,

ενώ το ντεμπούτο του στο πάγκο της ακριτικής ομάδας θα πραγματοποιήσει ο νέος τεχνικός της ομάδας κ. Νίκος Τσέλιος.
Αυτό που θα πρέπει, εξαρχής, να σημειωθεί είναι ότι ο έμπειρος προπονητής θα έχει όλα τα όπλα στη ''φαρέτρα'' του καθώς ο μοναδικός απών για λόγους τραυματισμού είναι ο Χρήστος Μπαμπάκος. Από εκεί και πέρα, οι διοικούντες του συλλόγου έχουν προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να βρίσκονται στη διάθεση του κ. Τσέλιου οι στρατευμένοι ποδοσφαιριστές, ενώ επιστρέφει ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από το περασμένο Περιφερειακό Πρωτάθλημα.
Τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης αλλά και τους στόχους της Καστοριάς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση καθιστούν σαφείς οι αποκλειστικές δηλώσεις του Φάνη Μήνου στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας :ʽʼΣίγουρα πρόκειται για ένα δύσκολο ματς. Μοναδικός στόχος για εμάς είναι το αποτέλεσμα της νίκης. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε 100% έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Εκπροσωπώντας την πλευρά των ποδοσφαιριστών θέλω να πω ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά.ʼʼ
H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 μ.μ. στο Δημητικό Στάδιο Αγκαθιάς με διαιτητή τον κ. Μηλιάδη Κων/νο και βοηθούς τους κ.κ. Παπαδόπουλο Ηλία & Στάγκο Δημήτριο άπαντες του Σ.Δ.Π. Μακεδονίας.Κλείνοντας, από τη διοίκηση του συλλόγου γνωστοποιείται πως για τις ανάγκες μεταφοράς των φιλάθλων στην Αγκαθιά θα ναυλωθεί ειδικό λεωφορείο και όποιος φίλαθλος της ομάδας επιθυμεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μπορεί να απευθυνθεί είτε στα γραφεία του συλλόγου επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου 17 είτε στα τηλέφωνα 24670 24318 & 6974948409. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 11.30 π.μ. το πρωί της Κυριακής με συμβολικό αντίτιμο εισόδου τα 10 ευρώ/ ανά άτομο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.