Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα πρωταθλήματος: Γρεβενά Αεράτα- Α.Γ.Σ. Καστοριά‏

Με την πλάτη κυριολεκτικά στον τοίχο θα ταξιδέψει η ομάδα της Καστοριάς σταΓρεβενά όπου οι ʽʼγουναράδεςʼʼ θα αντιμετωπίσουν τα τοπικά Αεράτα το μεσημέρι της Κυριακής 27 Νοεμβρίου 2011 για την 4η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος.


Δε χωρά αμφιβολία, πως μετά τις δυο συνεχόμενες ήττες το αποτέλεσμα της νίκης είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του κ. Νίκου Τσέλιου, ο οποίος καλείται να ʽʼφρεσκάρειʼʼ την ομάδα του με έναν πιο αποτελεσματικό αγωνιστικό προσανατολισμό και να μεταβάλει προς το καλύτερο την αγωνιστική της εικόνα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αρκετές ήταν οι απώλειες που επεφύλαξε η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής καθώς ο κ. Τσέλιος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αναστάσιου Τούλιου ο οποίος θα απουσιάσει για δυο περίπου βδομάδες. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο Διονύσης Λίτσκας και ο Φάνης Μήνος, ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα και οι δυο βασικές μονάδες θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή.

Από εκεί και πέρα, στις προπονήσεις επανήλθε ο Χρήστος Μπαμπάκος ο οποίος καλείται να ανεβάσει σύντομα στροφές προκειμένου να συνεισφέρει στις προσπάθειες των συμπαικτών του, ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει κάποιος τιμωρημένος ποδοσφαιριστής.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Διονύση Λίτσκα αναφορικά με την αναμέτρηση της Κυριακής στα Γρεβενά:
ʽʼ Σίγουρα μετά από δυο άτυχα αποτελέσματα το κλίμα στην ομάδα δεν είναι ό,τι καλύτερο, όμως όπως είπα και στα παιδιά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να πάμε στα Γρεβενά για τη νίκη. Είμαι πεπεισμένος και έχω δηλώσει ότι παρά τις ήττες αν η Καστοριά είναι αυτή που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο.ʼʼ
Σε σχετική ερώτηση για το αν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από την αναμέτρηση με τον Κάστωρα και για το δικό του μήνυμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποκρίθηκε: ʽʼΘα δοκιμάσω και σήμερα ( σ.σ. Παρασκευή ) να ακολουθήσω το κανονικό πρόγραμμα και πιστεύω πως θα είμαι στη διάθεση του προπονητή την Κυριακή. Όπως σε κάθε παιχνίδι, θα αγκαλιάσω όλα τα παιδιά και θα τους συμβουλέψω να γίνουμε όλοι μια γροθιά και να βγάλουμε ψυχή μέσα στο γήπεδοʼʼ.

Παράλληλα, τη δική του οπτική γωνία παρέθεσε ο άσσος της Καστοριάς Θέμης Βελλίδης: ʽʼ Το πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο, δεν είμαστε τόσο κακοί όσο θέλουν κάποιοι να το παρουσιάζουν. Θα σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και θέλουμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Μας χαροποιεί το γεγονός ότι οι αντίπαλοι είναι αήττητοι, δεν τους φοβόμαστε αλλά αντίθετα αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Δεν φοβόμαστε κανέναν παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Θα τα δώσουμε όλα για όλα μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη και να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας. ʽʼ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.