Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΟΣΙΣ: Από την Καστοριά στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο‏

Μετά την πετυχημένη παρουσίαση της στην 27η Έμπορο-βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης, όπου η ΑΡΟΣΙΣ βρέθηκε εκεί με την υποστήριξη του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας,
«πέταξε» για την... Κολωνία της Γερμανίας προκειμένου να συμμετάσχει στην ANUGA. Εκεί, σε δικό της περίπτερο, η ΑΡΟΣΙΣ παρουσίασε τα προϊόντα της στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο.

Στη φετινή ANUGA συμμετείχανε 6.596 εκθέτες από 100 χώρες σε μια έκταση 284.000 τμ με περισσότερους από 155.000 επισκέπτες από 180 χώρες.

Οι Γίγαντες Ελέφαντες Καστοριάς και Πρεσπών, καθώς και όλη η γκάμα των Ελληνικών οσπρίων της ΑΡΟΣΙΣ βρεθήκανε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε μια μεγάλη προσπάθεια της εταιρίας να γνωρίσει το διεθνές αγοραστικό κοινό την υψηλή ποιότητα των ελληνικών οσπρίων και προϊόντων. Με επαφές με τους μεγαλύτερους ομίλους σούπερ μάρκετ της Ευρώπης, παρουσιάσεις και γευσιγνωσίες, η ΑΡΟΣΙΣ επιχειρεί να αυξήσει τις εξαγωγές της συμβάλλοντας τόσο στην ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής όσο και στην εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας.

Ο κύριος Τρύφωνας Φωτιάδης, στα πλαίσια συνάντησης με άλλους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες δήλωσε ότι οι διεθνείς εκθέσεις δεν αποτελούν απλά ένα χώρο όπου οι Ελληνικές εταιρίες προωθούν τα προϊόντα τους άλλα μια πολύτιμη εμπειρία όπου μαθαίνουν τις τάσεις της διεθνούς αγοράς και τον ανταγωνισμό τους. Έτσι γνωρίζουν καλύτερα τα πλεονεκτήματα τους αλλά και διορθώνουν τις αδυναμίες τους ώστε να σχεδιάσουν με ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τις επόμενες κινήσεις τους. Αυτή την εμπειρία οφείλουμε όλοι όσοι συμμετέχουμε σε διεθνής οργανώσεις να μεταφέρουμε όχι μονό στις επιχειρήσεις μας αλλά και σε όλους όσους εμπλέκονται στον κλάδο μας προκειμένου να κάνουμε τις προσπάθειες για την ανάπτυξη κοινό στόχο όλων μας.

Η ΑΡΟΣΙΣ σήμερα αποτελεί την μεγαλύτερη εταιρία με αποκλειστικά Ελληνική γκάμα οσπρίων και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και άλλες χώρες. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει συμμετάσχει με αποκλειστικά δικούς της πόρους σε περισσότερες από 4 Διεθνής εκθέσεις στο εξωτερικό προκειμένου να γνωρίσει το διεθνές κοινό την ποιότητα των Ελληνικών οσπρίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.