Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Καστοριά: Χωρίς άδεια το 85% των κτηνοτροφικών μονάδων της Περιφέρειας


Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται άμεσα και στοχευμένα στις προσπάθειες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την εξυγίανση και τον εκσυγχρονισμό του συστήματος αδειοδότησης και λειτουργίας των κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων...ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονίας Πασχάλης Χαρούμενος, στην επιστολή που απέστειλε με τις προτάσεις του, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της διαβούλευσης σχετικά με το Σχέδιο Νόμου «Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις». Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το ποσοστό των κτηνοτροφικών μονάδων που λειτουργούν χωρίς άδεια αγγίζει το 85%, σύμφωνα με στοιχεία των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη Θεοδότα Τσιόπρα

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.