Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Mε απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ρωγμές στη σιωπή» της Ζ. Κουντούρη


Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, η Λέσχη Ανάγνωσης Ενηλίκων της Κωνσταντινιδείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορησού Καστοριάς και οι Εκδόσεις Κέδρος με την υποστήριξη του... ΕΚΕΒΙ (Εθνικό Κέντρο Βιβλίου) φιλοξένησαν τη συγγραφέα Ζέτα Κουντούρη και το βιβλίο της «Ρωγμές στη Σιωπή» το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 19.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της Κορησού.

Τη συγγραφέα παρουσίασε η συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης και μέλος του Δ. Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Καστοριάς, φιλόλογος Αρετή Κάρκου. Το βιβλίο δραματοποίησαν οι: Αμαλία Βραγκαλή, Σοφία Δεληπορανίδου, Αρετή Κάρκου, Γιώργος Κοζίνης, Κωνσταντίνα Τζιμούλη, Βασίλης Τσιτσιμίδης, Σωτηρία Παπαθανασίου. Τη θεατρική μεταγραφή καθώς και την επιλογή της μουσικής έκανε η Αρετή Κάρκου.

Τη σκηνοθεσία είχε η Αρετή Κάρκου, η Μαρία Τζιώλα και όλη η ομάδα της Λέσχης Ανάγνωσης. Το συντονισμό του ήχου είχε η Μαρία Τζιώλα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σαββόπουλος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Χατζησυμεωνίδης, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

sentra.com.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.