Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

«Η ένοπλη δράση δεν θα σταματήσει ποτέ»


Ο Νίκος Μαζιώτης μίλησε για τη δράση του Επαναστατικού Αγώνα

Την πεποίθησή τού ότι η υπόθεση της ένοπλης επαναστατικής δράσης, δεν τελείωσε και δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ στην Ελλάδα εκφράζει ο 40χρονος Νίκος Μαζιώτης, που μίλησε στο «Βήμα της Κυριακής», λίγες ώρες μετά την...αποφυλάκισή του από τον Κορυδαλλό λόγω της συμπλήρωσης του 18μηνου της προφυλάκισής του.

Παράλληλα, ερωτηθείς για το εάν η δράση του Επαναστατικού Αγώνα βάζει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές απαντά ότι «ποτέ δεν θέσαμε σε κίνδυνο ζωές απλών πολιτών που δεν είχαν σχέση με το σύστημα εξουσίας και καταστολής […] Όμως στο πλαίσιο του κοινωνικού και ταξικού πολέμου, η βία τόσο από την πλευρά της εξουσίας όσο και από την πλευρά του εξεγερμένου λαού είναι αναπόφευκτη»

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Μαζιώτης «ως αναρχικός δεν δέχομαι τον τίτλο του αρχηγού και είμαι αντίθετος σε οποιαδήποτε μορφή ιεραρχίας».

Κληθείς να σχολιάσει την ελληνική δικαιοσύνη, ο Μαζιώτης απαντά ότι «αυτό που ονομάζεται ‘ελληνική δικαιοσύνη’ είναι ένα σύστημα προστασίας του υπάρχοντος εγκληματικού οικονομικού και πολιτικού καθεστώτος που λέγεται καπιταλισμός».

newsbeast.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπενθυμίζουμε ότι δεν δημοσιεύουμε ακραία σχόλια υβριστικού ή προσβλητικού περιεχομένου. Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να γράφουν τα σχόλια τους σε Ελληνικά και οχι σε greeklish.